• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - :-D)))) Będzie fotka, będzie... A powiedz, pada/padało już we Wrocławiu ? Bo nie wiem czy się z domu ruszać, a front nadchodzi właśnie z zachodu ;)

Chyba się zdrzemnę...

Ostatnia edycja:
reklama
Olivka - no pięknie wygląda, tylko jakoś mi się kojarzy z rośliną ogrodową/balkonową...czy się mylę ?
Nie wiem Kochana ale to ewidentnie jest domowa:)

Cześć:-D maż spokoju nie ma, organizujemy sobie czas jak tylko się da: a to zakupy, a to kino, a to kolacja, a to spacer, a to fryzjer:-D
dzisiaj @ dzień trzeci, za dwa dni zaczynamy z clo.

Buziaczki dla każdej z WasZobacz załącznik 370423

Ale super macie:)
Ja walczę z CLO ale mi nie idzie,cały czas zapominam o wzięciu:(((
Wzięłam leki i już mnie boli oko.
Ja muszę w poniedziałek morfologię zrobic.
Teraz wcinam Brie:)

Asionek - to akurat,ta sukienka dla mnie :-D))))) Adres Ci podam na PW :))))))
Fotki będą, tylko mój Pan i Władca wróci :cool2:

hehe oj nie tej sukienki nie oddam :)

Kalancho&euml 'Fimagic Bells' MAGIC BELL

Bedrijfsprofiel

Rzadko się ją podlewa,mało wymagająca roślina:)
Dużo ładniej wygląda na żywo:)

sliczna :) a moze to na nia masz uczulenie ?? :))

hihi asionek tak :tak: kocurek słyszał, ale czeka na fotkę koleżanki made, potem może się wystawi ze swoim brzuchaczem :-D

pysia nie byłam :blink: trochę miałam załatwiania ostatnio z domkiem i rekrutacją syna.. dziś też nie pójdę, bo wieczorkiem ciacha wsunęłam nierozważnie, a rano słodką drożdżówkę XXL :sorry2: Ale.. co się odwlecze to nie uciecze, bo wiizyta u gina nadchodzi w przyszłym tyg. więc trzeba będzie to załatwić..

no to czekam cierpliwie :)
tez musze isc znowu na badania krew, mocz i zastrzyk z przeciwcial :/
ledwo lapa sie wygoila po glukozie , a znowu klucie buu

hej kobietki-no ja też bym chciała się rozpakować;),
byłam dziś na ktg-nic ciekawego-skurcze na poziomie góra 30% albo wcale, za to mała się strasznie wierciła i czkawki dostała, położna miała problem z podłączeniem doplera do niej;). lekarka obejrzała tylko wydruk i koniec-zero wizyty, badania i teraz żałuje-szyjka coś mnie rwie, przepowiadacze dają popalić a następne ktg za tydzień-możliwe żeby moje ciało aż tak się przygotowywało do porodu?-bo mam wrażenie że te skurcze wykończą mnie przed właściwymi;), w sumie Daniela rodziłam po terminie, praktycznie wywołany był i nie mam tak naprawdę pojęcia jak wygląda poród normalnie...

wrocilam...
dziewczyny ja wiem ze prawie wszystkie w ciazy jestescie ale tak zaniedbywac BB to wstyd.....
libby dziekowac niunia ucalowana....
paulina nie pomoge z przepowiadaczami bo u mnie pierwsze skurcze jakie sie pojawily byly juz tymi porodowymi...oby szybko poszlo.

Dzien dobry :-D

Sprawy biurowe załatwione :-D

Pamiętacie jak pytałam was o macierzynski ile mi sie bedzie należeć ?
To tak :-)
Do sierpnia mam umowe i bede dostawać sto coś zł co miesiąc. A uwaga wrzesien i październik bede zatrudniona jako normalny pracownik i dostane przez dwa miesiące po 1030zl :-D:-D:-D

Kurcze obeszłam wszystkie apteki i nigdzie nie mają "KATARKU" ;/

Ostatnia edycja:
paulina zazdroszcze tego ze nic nie czulas ale nie zazdroszcze przeterminowania sie...ja dostalam skurcze 14.09 o 10 rano tak co 7 minut...szlam wlasnie z tesciowa z zakupow(szwagierka urodzila dzien wczesniej i poszlam kupic prezent dla niej), poszlam zaraz wyslac prezent...wzielam goraca kompiel i mi przeszlo... przespalam sie z 2 h a jak sie obudzilam to skurcze byly juz co 5 minut. a jak wyjezdzalismy do szpitala to skurcze co 4 min....w szpitalu tez co 4 i zeroz rozwarca... cala noc tak. rano skurcze co 2 min i trwaly po minucie i zero rozwarcia, dodatkowo potworny bol kregoslupa, czop mi odszedl o 14 a o 16 zaczelam miec rozwarcie ...okolo 18 dostalam znieczulenie ( i swiat stal sie wspanialy) a o 22.57 urodzila sie moja ninia...
zycze ci kochana zebyc rodzila tak jak moja szwagierka 4 h i po sprawie...
bedzie dobrze dasz sobie rade.
rodzisz sama czy z kims?
mlodamamusiu to super ze kasiorki troche wpadnie
witaj pysiaku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry