• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się bez oka:)
Mam zapuchniętą górną powiekę,jakieś uczulenie...
Marcepanek,u Mamy ok,pracuje i na Weterankach siedzi:)))

reklama
witam sie i ja :)
od rana jakies bole mialam brzucha :/ dobrze , ze zaraz ide na ten basen i moja polozna bedzie to sie zapytam co i jak
chociaz mi sie wydaje , ze to od jelita grubego .. mam mega gazy az boli ( nie jem nic co by je moglo powodowac ) i zaparcia znowu wrocily :/
ehh coraz ciekawiej sie robi :)

Marcepanek mowilam , ze slonko bedzie !! dzieki temu , ze slalam je do ciebie u nas wczoraj nie bylo 40 a marne 30 hehe , ale troche odsapnelam przynajmniej :)

Wiola no pusto tutaj od rana strasznie :/ a z malzem sie pogodzisz :) czasami taka burza jest dobra i oczyszcza fajnie atmosfere :)

Dzień dobry, cześć i czołem :-)))))
Ale ja jestem wyspana, tylko jeden raz z łóżka wstałam, a moje nogi dały mi w końcu odpocząć ;)) Wczoraj byłam u lekarza, wszystko OK, szyjka łabędzia, trzyma pięknie, tylko kilogramy wciąż do przodu :szok: Od początku ciąży jestem 8 na plusie :eek:

A w ogóle to wczoraj sobie umalowałam paznokcie, nowym seksownym kolorem :cool: fuksja !!!
Jest cudowny...może SE nawet pozwolę zdjęcie zrobić, to Wam pokażę :-p
No i na razie tyle, może Kocurek się kawki ze mną napije...? :-p

to masz tyle ile ja na plusie :) tylko ja dostalam zje.....e :/
kolorek fuksja jest przepiekny tez uwielbiam !! mam nawet super kiecke tube w tym kolorze i kocham ja bardzo :))
czekamy na fotu i na brzucha foty tez !!!!!!!!!!!!!!

Kocurek slyszal ??? !!! :)))

Gratulacje
Ja łapie doła:no: Nie czuję ruchów i to mnie martwi. Wiem że każda ciąża jest inna, a moja to 4 itd, ale mam doła i koniec. Jutro może uda mi się zrobić usg 3d to się uspokoję bo do wizyty jeszcze 2 tyg.

Paulina a ty jak się trzymasz?

a ktroy to tc u ciebie ?? wiesz ruchy to roznie mozna poczuc nawet w kolejnej ciazy ... napewno jest ok !!!

Czesc kobietki. Paulinka przekazywala wiadomosci za co jej bardzo dziekuje. Dorwalam sie do kompa towarzyszki niewoli/niedoli hehe Wiecie tu mamy hot spota! musze sie usmiechnac do szwagierki albo siory po lapka... A u mnie lepiej. Moge juz normalnie oddychac a maly cudnie rozkopuje mi brzuszek. Nie leze juz na intensywnej :-) :-) :-) Co do samego porodu, to co lekarz, to inna opinia, wiec czekamy. Wydaje mi sie, ze pozwola mi podejsc do sn, wyniki badan na te chwile mam bardzo dobre. Psychicznie tez nie moge narzekac. Normalnie zarcie jak w Hiltonie, 'obsluga' nawet mi pazury u nog pomalowala, a jakby moj chcial nocowac, to na zyczenie dostaniemy pokoj! Codziennie odwiedza mnie rodzinka, a nawet na taras mi pozwalaja piguly wychodzic, na szezlag SIE legam i kopyta wygrzewam :-)

Dziekuje za dobre slowa i kciuki!

fajnie , ze masz takie dobre warunki , opieke i widac , ze jestes w dobrej formie :) ciesze sie bardzo i zagladaj do nas jak najczesciej :))

Witam się bez oka:)
Mam zapuchniętą górną powiekę,jakieś uczulenie...
Marcepanek,u Mamy ok,pracuje i na Weterankach siedzi:)))

uuu a od czego ta alergia ??

Asionek - to akurat,ta sukienka dla mnie :-D))))) Adres Ci podam na PW :))))))
Fotki będą, tylko mój Pan i Władca wróci :cool2:

Olivka - może Cię pająk użarł w nocy ? :confused:

Nie,nie ma śladu ugryzienia,nie jest zaczerwienione.Byłam u lekarza rodzinnego i okulisty.
Ja wczoraj kupiłam slicznego kwiatka,magic bells:)))

reklama
hihi asionek tak :tak: kocurek słyszał, ale czeka na fotkę koleżanki made, potem może się wystawi ze swoim brzuchaczem :-D

pysia nie byłam :blink: trochę miałam załatwiania ostatnio z domkiem i rekrutacją syna.. dziś też nie pójdę, bo wieczorkiem ciacha wsunęłam nierozważnie, a rano słodką drożdżówkę XXL :sorry2: Ale.. co się odwlecze to nie uciecze, bo wiizyta u gina nadchodzi w przyszłym tyg. więc trzeba będzie to załatwić..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry