• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
he moja sasiadka ma 4 synow z ostatnim jak była w ciazy to bardzo chciała miec dziewczynke i jak była na USG to lekarz powiedzial ze moze obie załozyc druzyne piłkarską:-D

Agapa nie wazne czy dziewczynka czy chłopczyk byle było zdrowe tego Ci zycze !;*

no młody zasypia to ja sobie do sklepu skocze po pampersy :-D i takie tam:-D;-)

reklama
PAULINKO- wlasnie, na kolysce nie da sie polozyc przewijaka, a kosmetyki, pieluchy i *******ki beda pod kolyska na specjalnej poleczce. Ciuszki oczywiscie tez odzielnie prane, ale juz specjalnego pojemnika na brudne nie mam z braku miejsca. Wszystkie brudy laduja w bebnie pralki i czekaja na pranie. Zastanawiam sie gdzie wozek bede trzymac. Klatka odpada, bo same menele sie tu kreca. Ogolnie nieciekawa dzielnica... :-/

AGAPA &&&& za synusia. A jak bedzie dziewuszka tez bedziemy sie cieszyc :-)

MLODAMAMUSIA fajnie masz, bo malego mozesz zostawic- mama ;woja przypilnuje :-) Ja nie wiem czy bylabym w stanie zostawic mojego chocby na sekunde. Chyba zaborcza, nadopiekuncza mamuska bede. Nawet jak sobie pomysle, ze moj Pan mialby zostac na chwile, to chociaz ufam mu calkowicie, mam mieszane uczucia.

Libby-ja też niby zaborcza jestem-ale jak przekroczysz pewien próg zmęczenia-to z miłą chęcią wyrwiesz się na chwilę-a twój Pan sobie świetnie poradzi;)

aha Młoda-katarek jest na allegro za ok. 50 zł

Ostatnia edycja:
oki, ja też zmykam-muszę dać młodemu obiadek, zaraz mąż wróci z pracy i śmigamy do znajomej i jej dzieciaków-póki mamy jeszcze możliwość spokojnie wyjść;), pozdrawiam

reklama
Tak Was poczytuje czasem z sentymentu i
Libby biegunka to może być zwiastun rychłego porodu... ja miałam cały dzien delikatną biegunke (sobota 12.02.2001) i w nocy ok. 01:20 obudziły mnie pierwsze skurcze porodowe ok. 6 rano pojechałam do szpitala a (13.02.2011 w niedziele) o 10:29 Maja była już z nami wiec może akurat :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry