• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : ja bylam w Aubert i nic co 0-1 przecenionego:! podobnie H&M i nawet skubane C&A!!!! biale masz przecenione???????????????????????? ja kupilam w nanatlys biale czapki i rekawiczki, tez po normalnej cenie i w H&M czape rekawiczki i skarpetki fortowe i tez biale i newborn nieprzecenione!!!! skandal!!!! w zlych miejscach jestem... ale wiem dlaczego : paryz drogi , a tu eldorado dla turystow... masa belgow holendrow i szwajcarow, gl.to oni tu domy kupuja wiec w sklepach ludzie delikatnie solduja...

a tu "kilka" fotek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kilka fotek młodego :-D

7.07.2011.jpgKOPIE SOBIE ALBE BO ZA DUZO ZAJMUJE MIEJSCA A JA ZMĘCZONY JESTEM :-D
DSC00099 (1).jpg
rafcio.jpg
rafik.jpgCIOTKI PRZYBIJCIE ŻÓWIKA :-D
DSC00101 (1).jpgDSC00102.jpg
DSC00104 (1).jpg
Rafał 27.06.2011.jpgTUTAJ CHCIAŁ WYKRZYCZEĆ MAMUSI JAK BARDZO JA KOCHA ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie, jestem mamą starającą sie po raz drugi o maluszka. Obecnie mamy 14miesiecznego chłopca. Od jakiegoś czasu staramy sie o nastepne..tylko że moje cykle jakoś sie rozregulowały..nadal karmie sporadycznie piersią może dlatego..i już nie wiem kiedy ta owulacja jest..jak wydaje mi sie że trailiśmy to przychodzi@ i kolejny cykl przed nami, am ja mam szanse na kolejne kg mniej:)zgubic przed ciążą

asionek : ja bylam w Aubert i nic co 0-1 przecenionego:! podobnie H&M i nawet skubane C&A!!!! biale masz przecenione???????????????????????? ja kupilam w nanatlys biale czapki i rekawiczki, tez po normalnej cenie i w H&M czape rekawiczki i skarpetki fortowe i tez biale i newborn nieprzecenione!!!! skandal!!!! w zlych miejscach jestem... ale wiem dlaczego : paryz drogi , a tu eldorado dla turystow... masa belgow holendrow i szwajcarow, gl.to oni tu domy kupuja wiec w sklepach ludzie delikatnie solduja...

a tu "kilka" fotek :)
Ktoś tu obstawia dziewczynkę:))))
Śliczne zdjęcia

i jeszcze ten sam etap ciazy ale pierwszej :) jest roznica hihihihihihihihihi

Chudziaku Ty jeden!:)

PIERWSZA!!!:)
Jadę na pobranie krwi:(

Druga :-)

z kawusia i paczusiem :-D

Made
Sergi
Rurka
Kocurek
LIBBy
Asionek
Wiolka
Oliwka
Pysia
Ewula
Balbinka
Jos
Marcepanek
LiL
Just
!!!!!!!!!!!

WSTAWAĆ I MELDOWAĆ SIĘ!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Karola cześć Robaczku, jak tam oko? Jak dziewczynki? Jak wasze remontowe sprawy? :-)

Jos śliczne ciuszki, a z Ciebie jest chudzik, nawet jeśli twierdzisz, że gdzieś tam masz "coś" wiecej co mogłoby pretendować do miana przytycia :tak:

a teraz CZEŚĆ I CZOŁEM z samego rana :-D i gdzie są wszystkie zbłąkane duszyczki??? Gdzie się zgubił w gąszczu papierzysk i spraw do załatwienia Kocurrro??? :-p a nadworna lansiara koleżanka Made???? a gdzie Ruurrka??? mąż jej nie zjadł po tej rozłące??? :-D:-D:-D

no!!! wyłazić mi z tych krzaków i mówić co u Was słychać :tak:

i ku pokrzepieniu głodnych oczu, serwuję danie główne :-D:-D:-D:-D:cool2::cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry