• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej
witam sie w locie i schodze na obiad zaraz

dziekuje bardzo za komplementy :)

rurka : &&& za armie :) bedzie gut :)
marcepanek : sliczna nikola! a brzuch : nie no ja na koniec juz mialam pilke z prawdiewego zdarzenia a ty mialas moj 6 miesiac ;)

asionek : tutaj to nie jets typowe miasto turystyczne, region turystyczny ale dla ludzi z zagranicy co sobie wille buduja i przyjezdzaja raz w roku, na duze zakupy trzeba jechac 35min do avignonu, lub 40 do nimes i 45 di marsylii tam jets masa sklepow to pewnie i promocje inne i lepiej to wyglada... tutaj cienko... ale w sumie w paryzu tez nigdy newborn w h&M nie mialam przecenionego i moja kolezanka z okolic gor tez nie!!!! wiec chyba naparwde zalezy od zakatka i pewnie polityki sklepu :/ co dyrek wymysli ... :/

oliwka : na co badania krwi???

made : dawaj ! nie marudz tylko zapdaj lans! nim kocurek wroci :)

asionek ,pysia ,młoda ,jos dziękuje w imieniu Nikoli ;-) Fakt duża już jest i coraz cięższa i powiem wam ,że dwa tygodnie różnicy robi dużo Maciusia urodziłam w 35tygodniu i było dużo komplikacji przez co dopiero od roku zaczął normalnie przybierać na wadzę. A z Nikolą wszystko inaczej ;-)

jos ale i tak jesteś raczej drobna. Mi mówili ,że fajnie się ten dzidziuś zakamuflował w takim małym brzuszku zwłaszcza ,że tylko brzuszek urósł ,a po reszcie nic nie było widać. U Ciebie to jest chyba tak samo tylko piłeczka rośnie ;-)

No i dziewczyny nie ma odwrotu zakupiłam już antygrawitanty ;-) To moja pierwsza antykoncepcja w tabletkach. A jak przeczytałam listę efektów ubocznych to już mi się to nie podoba. Ale zobaczymy co i jak bo za dwa tygodnie startuje jak tylko @ się pojawi. Ale może któraś z was ma doświadczenie bo lekarz mi zapisał tabletki MIDIANA podobno to odpowiednik Yasmin czy jakoś tak. Nie chce ,żeby wychodziły mi jakieś pryszcze czy coś ,bo takie coś może się zdarzyć buuuuuuuuuu :-(

boogie spokojnie już możesz. Ja zaczęłam tak jakoś gdy mała skończyła miesiąc ;-) A Remik to duży chłopczyk więc da radę. Choć na początku Nikola tylko chwile w nim wysiedziała ,a teraz to może wiecznie bo w takiej pozycji najlepiej widać świat ;-)

Ostatnia edycja:
Hello:)
Poszłam do nowego fryzjera podciąć lekko włosy i wiecie co...fryzjer był tak przystojny,że dałam mu się obciąć całkiem sporo:)))

Just, Remiś wygrywa wszelkie konkurencje:) Jest przeboski a dzisiejszy filmik obłędny!:)))
Remont lada chwila,opóźnienie mamy przez pana od podłogówki,nie może zacząć przed końcem miesiąca a bez niego ani rusz.
Szukamy też stolarza do zrobienia antresoli.

Marcepanek Nikolka śliczna:)))))
Ja brałam Qlairę,bdb tabletki anty.

Jos badanie krwi w związku z uczuleniem,OB i morfologię.

Jos moze i tak :) jak mieszkalam w Strass to tez byly wszystkie ciuszki przecenione , bo akurat robilam akupy dla siorki ktora miala rodzic tez w pazdzierniku :)

Just chyba juz mozesz klasc jak sie rozklada ...

Oliwka hehe pokaz !! :)

Marcepanek z tabsami nie pomoge , bo raz wzielam i to byl duzyyy blad :/
zabezpieczalam sie implantem :) i jego polecam , ale chyba w Pl ciezko dostac i drogi ...

hej kobietki-ja się dziś melduję z humorem na bakier-boli mnie główka, coś mi na żołądku siedzi, bolą mnie uda i humor jak idź stąd i nie wracaj...a brzuch co chwilkę twardnieje-umyłam dziś okno, przewalczyłam dwa automaty prania, bieganie za Danielkiem-w ogóle dziś mamy dzień antykomunikacyjny z synem-on piszczy i krzyczy na mnie a ja na niego...durna pogoda...

a co się tyczy kącików dla maluchów-może nic bym nie organizowała gdyby dzieci miały osobny pokoik-ale jak na razie mieszkamy u moich rodziców w jednym pokoju- i chcieliśmy z mężem aby każdy z maluchów miał "kawałek" miejsca tylko dla siebie-odrobinę swojej prywatności

dobra kończę marudzić

Just i Młoda-macie cuda synów-jakby coś rezerwuje któregoś wolnego dla córci;)

Just-spokojnie możesz powoli kłaść małego na leżaczku-na razie na chwilkę a potem możesz na dłużej

just : mozesz juz klasc, na pozycji plaskiej oczywiscie

marcys : dzieki! a w ktorym ty dokladnie tyg i dniu urodzilas nikole? bo chyba jakos prawie do samego konca doczekalas nie?

olwika : aha, ok

asionek : a co soe tobie dzialo po anty ?

a dziewczyny wlasnie jaka antykoncepcje planujecie po poroodzie? zwlasczza te ktore juz urodzily 2gie i chca zrobic wieksza przerwe lub koniec????
bo ja sie tak zastanawiam dla siebie... nie chce sie znow kilka lat szprycowac tabsami... wiec moze spirala ale z kolei moze bedzie bb3? ;) w miare szybko ;)

paulina : hej :) dobry pomysl z kacikiem, mysle ze to wazne, zeby kazde dziecko miala swoja przestrzen + uczylo sie zycia na przestrzeni wspolnej, jej podzialu! no i dla mnie jesczze kacik 'lektury' jest wazny ale to juz moje male pedagogiczne fizie mizie ;)

oliwka : to kiedy wracasz do fryzjera? ;)

a odnosnie fryzjera to babcia wziela dzis mojego poldusia do slaonu na "koszenie trawy" :) teraz wyglada na straszego i takiego juz chlopczyka a nie bebika

Ostatnia edycja:
reklama
A wybiorę się,wybiorę:)))

Pewnie w przyszłym tygodniu:)
Jak to miło gdy mężczyzna i to przystojny zna się na rzeczy:)) na WŁOSACH oczywiście:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry