asionek ,pysia ,młoda ,jos dziękuje w imieniu Nikoli ;-) Fakt duża już jest i coraz cięższa i powiem wam ,że dwa tygodnie różnicy robi dużo Maciusia urodziłam w 35tygodniu i było dużo komplikacji przez co dopiero od roku zaczął normalnie przybierać na wadzę. A z Nikolą wszystko inaczej ;-)
jos ale i tak jesteś raczej drobna. Mi mówili ,że fajnie się ten dzidziuś zakamuflował w takim małym brzuszku zwłaszcza ,że tylko brzuszek urósł ,a po reszcie nic nie było widać. U Ciebie to jest chyba tak samo tylko piłeczka rośnie ;-)
No i dziewczyny nie ma odwrotu zakupiłam już antygrawitanty ;-) To moja pierwsza antykoncepcja w tabletkach. A jak przeczytałam listę efektów ubocznych to już mi się to nie podoba. Ale zobaczymy co i jak bo za dwa tygodnie startuje jak tylko @ się pojawi. Ale może któraś z was ma doświadczenie bo lekarz mi zapisał tabletki MIDIANA podobno to odpowiednik Yasmin czy jakoś tak. Nie chce ,żeby wychodziły mi jakieś pryszcze czy coś ,bo takie coś może się zdarzyć buuuuuuuuuu :-(
boogie spokojnie już możesz. Ja zaczęłam tak jakoś gdy mała skończyła miesiąc ;-) A Remik to duży chłopczyk więc da radę. Choć na początku Nikola tylko chwile w nim wysiedziała ,a teraz to może wiecznie bo w takiej pozycji najlepiej widać świat ;-)