• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos-propo lektury-to nam nie brakuje żadnych książeczek-mamy głupie zboczenie z meżem i nie potrafimy sobie odmówić kupna książki dla małego;), trochę kasy już zainwestowaliśmy w ten biznes;), a czytamy głównie przed snem,( no chyba że pogody nie ma i siedzimy w domku)-albo na kanapie albo na dywaniku obok łóżka małego...
a mój mężczyzna też musi iść do fryzjera-zawsze mam dziwne uczucie że potem mam inne dziecko;)... tylko mały nie lubi chodzić do salonu-mamy znajomego który po pracy przyjeżdża do nas do domku i strzyże chłopaków-Daniel dał się ostatnio namówić nawet na maszynkę-ma strasznie grube i gęste włosy-a tak jest łatwiej i szybciej i główka się tak nie poci w te upały...

reklama
paulina : to my mamy podobnie z ksiazkami... moglibysmy u nas otworzyc osiedlowa biblioteke dla dzieci :zawstydzona/y::-)z "doroslymi" ksiazkami tez tak mamy, a pozniej tylko kurz i brak miejsca hehe..

Marcepanek śliczności te Twoje małe Marcepanki :))

Made Kocurek gdzie Was wywiało??

Produkuje obiadek, dzisiaj pieczony kurak, fasolka i ziemniorki. Byliśmy na badaniu, wyniki w piątek po południu, mam nadzieję, że będą dobre. Staranka się nieśmiało pojawiają, @ już nie ma, do konkretnej produkcji weźmiemy się od 11 dc :zawstydzona/y::-D

A my nic nie produkujemy,były jakieś przytulanki skromne,CLO biorę,nawet nie wiem który dzień cyklu.I niech tak zostanie.

hej kobietki-ja się dziś melduję z humorem na bakier-boli mnie główka, coś mi na żołądku siedzi, bolą mnie uda i humor jak idź stąd i nie wracaj...a brzuch co chwilkę twardnieje-umyłam dziś okno, przewalczyłam dwa automaty prania, bieganie za Danielkiem-w ogóle dziś mamy dzień antykomunikacyjny z synem-on piszczy i krzyczy na mnie a ja na niego...durna pogoda...

a co się tyczy kącików dla maluchów-może nic bym nie organizowała gdyby dzieci miały osobny pokoik-ale jak na razie mieszkamy u moich rodziców w jednym pokoju- i chcieliśmy z mężem aby każdy z maluchów miał "kawałek" miejsca tylko dla siebie-odrobinę swojej prywatności

oby humorek wrocil ;)
nie no koncik dla malucha byc musi :) tak byc powinno :)

asionek : a co soe tobie dzialo po anty ?

a dziewczyny wlasnie jaka antykoncepcje planujecie po poroodzie? zwlasczza te ktore juz urodzily 2gie i chca zrobic wieksza przerwe lub koniec????
bo ja sie tak zastanawiam dla siebie... nie chce sie znow kilka lat szprycowac tabsami... wiec moze spirala ale z kolei moze bedzie bb3? ;) w miare szybko ;)

zawroty glowy , puchniecie nog i bol w lydkach ( mogly juz jakies zatory sie robic ) i inne atrakcje :/ po odstawieniu to juz wogole byla masakra :/ wygladalam tak , ze lepiej nie mowic , cala w syfach bylam !! ie wylazilam miesiac z domu ... dobrze , ze akurat bylam u babci :)
ja chyba wroce do implantu :) mi bardzo pasowal :) no i 3 lata z glowki , zero myslenia itd :)

Produkuje obiadek, dzisiaj pieczony kurak, fasolka i ziemniorki. Byliśmy na badaniu, wyniki w piątek po południu, mam nadzieję, że będą dobre. Staranka się nieśmiało pojawiają, @ już nie ma, do konkretnej produkcji weźmiemy się od 11 dc :zawstydzona/y::-D

no to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka :)))

Jestem !!! :-D

just - Remik serce rozwala :zawstydzona/y: brak słów :))))))

młodamamusia - Rafałek do wzięcia ???? :-D))) Ty się zastanów nad tym napisem :-p Śliczne zdjęcia, a siostra widzę zakochana w siostrzeńcu ;-))))) Cudowny widok

jos - miodu Ci widzę brakuje :-p ech Ty modelko Ty, całe moje lansowanie szlag trafił po tych Twoich fotkach :))))))) Urocza jak zawsze

Agapa - cuda się zdarzają :-)))) Ja bym już zaczęła kupować te napoje wyskokowe dla męża :))))

Kocurek !!!!!!!!!!!!!!!!

rureczka !!!!!!!!!!!!!!!
Z tego co zauważyłam to on już zapas zaczął robić:-D

Cześć Marcepanku, od kiedy kładłaś Nikolkę na ten leżaczek uspokajający? Mogę Remika już kłaść na takim?

Śliczna ta Twoja Niunia :tak:

Ja kładłam najwcześniej od 1 mż na całkiem rozłożonym, ale nie za długo. Z czasem pobyt na leżaczku wydłużałam:)

dzięki dziewczyny, tylko jest problem, bo mój leżaczek tak całkiem płasko się nie rozkłada... :no: zrobię fotkę i same zobaczycie :tak:

reklama
asionek : to niezla reakcja!!!! a implant kurka trzeba miec 3 lata?? a jak was najdzie na bb2? to mozna wyjac ? czy myslisz ze 3 lata na pewno niet ? ;)
podobnie jest z spirala, 3-5 lat ale czesto slyszalam ze kobietki jak chca zajsc wyjmuja po 3, a nawet 2...
ja jeszcze nie wiem co wezme, z 1 strony z poldusiem chcialam odczekac 1,5 roku tylko a nie moglam wczesniej i wyszlo 2 lata... wiec moze lepiej spirale na 2 lata niz tabsy przez 2 pelne lata... no nie wiem bedziemy o tym myslec pozniej ;)

just : pokaz fotke! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry