• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na chwilunie. Nasze bejbiki forumowe sa przesliczne. Niki, Rafi i Remiczek najpozniej 21 lipca beda miec kolege :-) tak, tak moje drogie :-) Jesli nic do tego czasu sie nie ruszy- bedzie oxy, a wiec i psn. A przynajmniej podejscie. Mam stracha. Moj doktorek jak zobaczyl moje oczy jak 5 zl po uslyszeniu tych rewelacji stwierdzil, ze skoro wlazl tam, to i wyjsc kiedys musi. Wiecznie w ciazy chodzic przeciez nie bede, a ja mu na to, ze boje sie szycia krocza hahah jakby sam porod byl pestka :-) aaa mam stracha, to juz za tydzien przeciez!

reklama
Co do wczorajszego wózeczka to mam jeszcze drugi w kolorze jasno niebieskim z dodatkiem jasno żółtego:)

asionek : to niezla reakcja!!!! a implant kurka trzeba miec 3 lata?? a jak was najdzie na bb2? to mozna wyjac ? czy myslisz ze 3 lata na pewno niet ? ;)
podobnie jest z spirala, 3-5 lat ale czesto slyszalam ze kobietki jak chca zajsc wyjmuja po 3, a nawet 2...
ja jeszcze nie wiem co wezme, z 1 strony z poldusiem chcialam odczekac 1,5 roku tylko a nie moglam wczesniej i wyszlo 2 lata... wiec moze lepiej spirale na 2 lata niz tabsy przez 2 pelne lata... no nie wiem bedziemy o tym myslec pozniej ;)

just : pokaz fotke! :)

mozna wyjac kiedy sie chce :) plodnosc jak widac wraca od razu :) takze spoko :)

Ja na chwilunie. Nasze bejbiki forumowe sa przesliczne. Niki, Rafi i Remiczek najpozniej 21 lipca beda miec kolege :-) tak, tak moje drogie :-) Jesli nic do tego czasu sie nie ruszy- bedzie oxy, a wiec i psn. A przynajmniej podejscie. Mam stracha. Moj doktorek jak zobaczyl moje oczy jak 5 zl po uslyszeniu tych rewelacji stwierdzil, ze skoro wlazl tam, to i wyjsc kiedys musi. Wiecznie w ciazy chodzic przeciez nie bede, a ja mu na to, ze boje sie szycia krocza hahah jakby sam porod byl pestka :-) aaa mam stracha, to juz za tydzien przeciez!

wow to juz niedlugo !!! :)))

Co do wczorajszego wózeczka to mam jeszcze drugi w kolorze jasno niebieskim z dodatkiem jasno żółtego:)

a skad ty masz te wozki ?? :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry