agapa
Fanka BB :)
To ostatnie jest najlepsze :-)Kilka fotek młodego
Zobacz załącznik 371549KOPIE SOBIE ALBE BO ZA DUZO ZAJMUJE MIEJSCA A JA ZMĘCZONY JESTEM
Zobacz załącznik 371550
Zobacz załącznik 371551
Zobacz załącznik 371552CIOTKI PRZYBIJCIE ŻÓWIKA
Zobacz załącznik 371553Zobacz załącznik 371554
Zobacz załącznik 371555
Zobacz załącznik 371556TUTAJ CHCIAŁ WYKRZYCZEĆ MAMUSI JAK BARDZO JA KOCHA ;-)
Witajcie, jestem mamą starającą sie po raz drugi o maluszka. Obecnie mamy 14miesiecznego chłopca. Od jakiegoś czasu staramy sie o nastepne..tylko że moje cykle jakoś sie rozregulowały..nadal karmie sporadycznie piersią może dlatego..i już nie wiem kiedy ta owulacja jest..jak wydaje mi sie że trailiśmy to przychodzi@ i kolejny cykl przed nami, am ja mam szanse na kolejne kg mniejzgubic przed ciążą
Witaj, jesteś w podobnej sytuacji jak ja byłam. Karmiłam, ale sporadycznie tzn. kilka razy w tygodniu albo i to nie, a jednak nie mogłam zajść w ciąże. Dopiero jak całkiem odstawiłam-nie miałam z tym większego problemu- to się udało, ale byłam b. zaskoczona, bo po wizycie u gina pow. mi że nie będę miała w tym cyklu owulki, a jednak się udało. Ale robiłam sobie badanie na prolaktynę-wyszła dobrze- i lekarz mi wtedy pow. że jeśli karmię nawet sporadycznie to owulację mogę mieć nawet dopiero za 6 m-cy.
Nie byłam na liście do meldunku ale jestem.

Wczoraj cudowny dzień jesli chodzi o samopoczucie, oby tak już do końca. Dziś narazie też jest ok. Na dworze pochmurno ale w miarę ciepło. Pszczółka jeszcze mi śpi
Ja po śniadanku, galaretka zrobiona nawet dwie bo coś mnie znowu na nią naszło

Just, Młoda dzieciaczki super, uwielbiam oglądać takie zdjęcia
Libyy, Paulina a wy jak? Teraz zbliża się czas kiedy nasze myśli na was przeskakuję. Ja mimo że się tak częśto tu nie udzielam, to zaglądam podczytywać czy coś się u was rozkręca.
Ktoś powinien tu chyba zrobić listę mam rodzących, która kiedy

A teraz miłego dnia wam życzę i będę oczywiście zaglądać
I jeśli jeszcze możecie to kliknijcie czasem na Nivea

brak słów
Śliczne zdjęcia, a siostra widzę zakochana w siostrzeńcu ;-))))) Cudowny widok