• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kilka fotek młodego :-D

Zobacz załącznik 371549KOPIE SOBIE ALBE BO ZA DUZO ZAJMUJE MIEJSCA A JA ZMĘCZONY JESTEM :-D
Zobacz załącznik 371550
Zobacz załącznik 371551
Zobacz załącznik 371552CIOTKI PRZYBIJCIE ŻÓWIKA :-D
Zobacz załącznik 371553Zobacz załącznik 371554
Zobacz załącznik 371555
Zobacz załącznik 371556TUTAJ CHCIAŁ WYKRZYCZEĆ MAMUSI JAK BARDZO JA KOCHA ;-)
To ostatnie jest najlepsze :-)
Witajcie, jestem mamą starającą sie po raz drugi o maluszka. Obecnie mamy 14miesiecznego chłopca. Od jakiegoś czasu staramy sie o nastepne..tylko że moje cykle jakoś sie rozregulowały..nadal karmie sporadycznie piersią może dlatego..i już nie wiem kiedy ta owulacja jest..jak wydaje mi sie że trailiśmy to przychodzi@ i kolejny cykl przed nami, am ja mam szanse na kolejne kg mniej:)zgubic przed ciążą

Witaj, jesteś w podobnej sytuacji jak ja byłam. Karmiłam, ale sporadycznie tzn. kilka razy w tygodniu albo i to nie, a jednak nie mogłam zajść w ciąże. Dopiero jak całkiem odstawiłam-nie miałam z tym większego problemu- to się udało, ale byłam b. zaskoczona, bo po wizycie u gina pow. mi że nie będę miała w tym cyklu owulki, a jednak się udało. Ale robiłam sobie badanie na prolaktynę-wyszła dobrze- i lekarz mi wtedy pow. że jeśli karmię nawet sporadycznie to owulację mogę mieć nawet dopiero za 6 m-cy.

Nie byłam na liście do meldunku ale jestem.:-D:-D:-D
Wczoraj cudowny dzień jesli chodzi o samopoczucie, oby tak już do końca. Dziś narazie też jest ok. Na dworze pochmurno ale w miarę ciepło. Pszczółka jeszcze mi śpi:baffled: Ja po śniadanku, galaretka zrobiona nawet dwie bo coś mnie znowu na nią naszło:-D:-D:-D

Just, Młoda dzieciaczki super, uwielbiam oglądać takie zdjęcia
Libyy, Paulina a wy jak? Teraz zbliża się czas kiedy nasze myśli na was przeskakuję. Ja mimo że się tak częśto tu nie udzielam, to zaglądam podczytywać czy coś się u was rozkręca.

Ktoś powinien tu chyba zrobić listę mam rodzących, która kiedy:cool2:

A teraz miłego dnia wam życzę i będę oczywiście zaglądać
I jeśli jeszcze możecie to kliknijcie czasem na Nivea

reklama
Jestem !!! :-D

just - Remik serce rozwala :zawstydzona/y: brak słów :))))))

młodamamusia - Rafałek do wzięcia ???? :-D))) Ty się zastanów nad tym napisem :-p Śliczne zdjęcia, a siostra widzę zakochana w siostrzeńcu ;-))))) Cudowny widok

jos - miodu Ci widzę brakuje :-p ech Ty modelko Ty, całe moje lansowanie szlag trafił po tych Twoich fotkach :))))))) Urocza jak zawsze

Agapa - cuda się zdarzają :-)))) Ja bym już zaczęła kupować te napoje wyskokowe dla męża :))))

Kocurek !!!!!!!!!!!!!!!!

rureczka !!!!!!!!!!!!!!!

hej :) melduje sie i ja :)

Just sliczne foteczki !!

i jeszcze ten sam etap ciazy ale pierwszej :) jest roznica hihihihihihihihihi

wow jaka chudzinka z ciebie :) przeciez ty wcale brzuszka nie masz !! slicznie i zakupy udane :)
u nas wszytko jest przecenione w kazdym sklepie :) dziwne , bo u nas tez miasto turystyczne , ale pprzeceny mamy super :)

Jos
oj zmienił sie zmienił .
Tutaj miał 9dni .
Zobacz załącznik 371562

Dobranoc;*

jaki slodziak :)
ta fotka super z siostra jest :)

Witajcie, jestem mamą starającą sie po raz drugi o maluszka. Obecnie mamy 14miesiecznego chłopca. Od jakiegoś czasu staramy sie o nastepne..tylko że moje cykle jakoś sie rozregulowały..nadal karmie sporadycznie piersią może dlatego..i już nie wiem kiedy ta owulacja jest..jak wydaje mi sie że trailiśmy to przychodzi@ i kolejny cykl przed nami, am ja mam szanse na kolejne kg mniej:)zgubic przed ciążą

witaj u nas :)
jak juz agapa ci napisala moze byc tak , ze nawet sporadyczne karmienie wstrzymuje owulke ... moze sprawdz to u gina ??

Cześć Babeczki :)

Jos, Just, Młoda
śliczne foteczki :tak:

A my zmykamy na zakupy a później Łukaszowi badania zrobić, trzeba sprawdzić jakość armii :)))))

powodzenia na badaniach :)

reklama
Witam się i ja :-)
mloda ,just śliczne te wasze chłopy ;-) Jest w czym wybierać dla Nikusi ;-)
jos
toć to TY jak ja normalnie patyczor ;-) Dziś poproszę mężulka by trzasnął mi jakąś fotkę na mieście i się sprezentuje później ;-)
oliwka ja z Reserved mam białą spódniczkę z działu dziecięcego a co ;-)

A dla równowagi moją małą pokazuje ;-)
Zobacz załącznik 371604To z niedzieli 4miesiąc równo skończony ;-)
Zobacz załącznik 371608To z teraz 5minut temu zrobione ;-)
Zobacz załącznik 371610A to chwile z 4minut temu zasnęła błyskawicznie bo pojadła sobie i przytuliła się do pieluszki ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry