• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki Asionek-mi powoli humor wysiada bo już mam dosyć obciążenia, wszystko mnie uciska i nie mam już siły powoli-a ten baldachim to moje przekleństwo-już kolejny miesiąc nad nim myślę;)

oj powiem ci , ze ja juz sie boje co bedzie dalej :/ teraz czuje sie jak slonik do tego te przeklete upaly mi daja w kosc ...co bedzie pozniej to juz nawet nie chce myslec hehe
wsumie jak masz kaske to kup :)

A ja wlasnie dowiedzialam sie, ze z rozwarciem i bez czopa, to moge sobie pomarzyc z wywolywaniem malego poprzez przytulanki ze wzgledu na ryzyko infekcji.... :-( nawet nie wiedzialam, ze ja juz bez tego gluta chodze. Z dobrych wiesci- mialam skurcza! :-) Jednego, marnego, ale zawsze :-) Bardzo sie ciesze.
PAULA sliczny kacik. My tez nie mamy duzego metrazu i poki co maly bedzie w kolysce, a ciuszki jego razem z naszymi. O przewijaku nawet nie myslalam, bo i gdzie mialabym go dac? Jakos trzeba sobie radzic. :-)

moze przewijak na pralce ??
a taka biedunka to jak pisze Marcepanek moze byc przepowiednia porodu :) czego ci zycze :)))

Mąż już pow. że jak będzie chłopiec to go g...o obchodzi wszystko on i tak się upije:-D:-D:-D

hehe no mezus napewno bedzie super szczesliwy :))

reklama
Jestem już w domu,po zakupach:)
Nakupowałam Nince i Oliwii w Reserved bluzek,spodni itp,zostawiłam tam majątek:)

MARAN, ASIONEK mam nadzieje, ze tak jest. Swoja droga nie wiedzialam, ze biegunka moze byc jednym z objawow.

OLIWKA mowisz, ze matki boskiej pienieznej bylo? ;-) Dziewczynki pewnie zachwycone :-)

U mnie zawsze jest:)))
Dziewczynki chyba się zachwycą,narazie Ninka dostała rzeczy,Oliwki jeszcze nie ma.
Czy któraś z Pań chętna na wózeczek?Mam do sprzedania nowiutki,kolorystycznie pod dziewczynkę

OLIWKA tez bym chciala codziennie ;-)
Wrzuc fote wozeczka i podaj cene. Puszcze po sali, moze akurat ktoras sie zainteresuje. A jak z okiem? Winowajca zlapany na goracym uczynku?

Zobacz załącznik 371383
Taki wózek,nowy,nigdy nie używany,prosto ze sklepu, ABC DESIGN,spacerowy z opcją głębokiego (widać na zdjęciu).Cena 1100zł z wysyłką:)

Winowajcą były chyba rzęsy.Zdjęłam dzisiaj

Jeszcze jedna prosba. Jaki to model? Chyba mamy wstepnie zainteresowana :-)

Najwazniejsze, ze z okiem lepiej :-)

Ostatnia edycja:
jestem i ja :)
wrocilam z zakupow :)

zaczelam kupowac obszerniejsze rzecz : szorty w kolorze starego rozu, legginsy ciazowe, sukienke na ramiczkach (luzno pod biutem) no i 2 koszulki psek na biust i pod spodem "balon" -miejsce na brzuch :)
przeceny u nas wiec super korzystnie za to w tym dziwnym kraju nie ma przecen na rzeczy newborn i 1 miesiac i juz na penwo nie na wszytko co biale "seria na porodowke"
kropkowi kupilam na po porodzie bezowa pizamke z weluru przeszyta nicia cappucion z koala i taka sama czapusie... czapusia kosztowala tyle co moje 2 bluzki o pizmace nie wspomne... troche traci skandalem no ale kropusiowi tez sie cos nowego do szpitala nalezy :)

pozniej wkleje fotki :)

oliwka : jak oko? pokaz ciuszki! tutaj nie ma reservda i bardzo ubolweam... uwielbiam dla siebie! dla dzieci nie wiem nawet co robia

agapa: &&&&& za chlopczyka :))))

paulina: sliczny kacik :)
ja nie mialam kacika i nie robie...

boze...czy ja jestem normalna??? wyrodna matka...? jakbyscie zobaczymy kacik leopoldka jaki mial "dzieciecy" pokoik jak sie urodzil to byscie nie uwierzyly ;) az sie dziwie z emnie rodzina nie wyprostowala ;)
ale jakos nie mam ciagot w strone art deco i wozkow tez nie... sczzerze mam nadizieje ze poldusiowy la wszystkie czesci pasy itp bo bylabym bardzo niezadowlona jakbym musiala suzkac nowego... i kupic nowy ;)

Jeszcze jedna prosba. Jaki to model? Chyba mamy wstepnie zainteresowana :-)

Najwazniejsze, ze z okiem lepiej :-)

Abc Design 4tec,to starszy model:)
Bardzo wygodny:)

Jos,kochana wyluzuj,jesteś super mama:)
Nie mam siły robić zdjęć:(
Wolę Reserveda dla dzieci,ja się tam nie odnajduje.
A teraz mają świetną kolekcję z Flinstonami,Tom&Jery itp

Byłam na solarium i po jeszcze 2 bluzeczki dla Niny

reklama
Jestem już w domu,po zakupach:)
Nakupowałam Nince i Oliwii w Reserved bluzek,spodni itp,zostawiłam tam majątek:)

to dziewczynki napewno sie ciesza :)

MARAN, ASIONEK mam nadzieje, ze tak jest. Swoja droga nie wiedzialam, ze biegunka moze byc jednym z objawow.

OLIWKA mowisz, ze matki boskiej pienieznej bylo? ;-) Dziewczynki pewnie zachwycone :-)

no widzisz to juz wiesz , ze tak moze byc :)

U mnie zawsze jest:)))
Dziewczynki chyba się zachwycą,narazie Ninka dostała rzeczy,Oliwki jeszcze nie ma.
Czy któraś z Pań chętna na wózeczek?Mam do sprzedania nowiutki,kolorystycznie pod dziewczynkę

jakie ma kolka kosmiczne :))

jestem i ja :)
wrocilam z zakupow :)

zaczelam kupowac obszerniejsze rzecz : szorty w kolorze starego rozu, legginsy ciazowe, sukienke na ramiczkach (luzno pod biutem) no i 2 koszulki psek na biust i pod spodem "balon" -miejsce na brzuch :)
przeceny u nas wiec super korzystnie za to w tym dziwnym kraju nie ma przecen na rzeczy newborn i 1 miesiac i juz na penwo nie na wszytko co biale "seria na porodowke"
kropkowi kupilam na po porodzie bezowa pizamke z weluru przeszyta nicia cappucion z koala i taka sama czapusie... czapusia kosztowala tyle co moje 2 bluzki o pizmace nie wspomne... troche traci skandalem no ale kropusiowi tez sie cos nowego do szpitala nalezy :)

pozniej wkleje fotki :)

oliwka : jak oko? pokaz ciuszki! tutaj nie ma reservda i bardzo ubolweam... uwielbiam dla siebie! dla dzieci nie wiem nawet co robia

agapa: &&&&& za chlopczyka :))))

paulina: sliczny kacik :)
ja nie mialam kacika i nie robie...

boze...czy ja jestem normalna??? wyrodna matka...? jakbyscie zobaczymy kacik leopoldka jaki mial "dzieciecy" pokoik jak sie urodzil to byscie nie uwierzyly ;) az sie dziwie z emnie rodzina nie wyprostowala ;)
ale jakos nie mam ciagot w strone art deco i wozkow tez nie... sczzerze mam nadizieje ze poldusiowy la wszystkie czesci pasy itp bo bylabym bardzo niezadowlona jakbym musiala suzkac nowego... i kupic nowy ;)

u nas sa przeceny na wszystkie ciuszki dla noworodkow tez ... dziwne , ze u was nie ma :( na necie tez pelno tego :)
tez nie lubie za bardzo takich typowo dzieciecych dekoracji :) takze sama nie jestes heh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry