-Lorelain-
Fanka BB :)
Witam się z kawusią :-)... czekam na mame , która zabierze do siebie Matusia, a ja dalej będę się uczyć 
Sol - dzięki za śliczny suwaczek :-)
Joanna - no to ja dla pocieszenia napisze, ze nam poszło aż za szybko. Postanowiliśmy , ze po ślubie będziemy się starać o baby a tym czasem w wieczór panieński postanowiliśmy przetestować gadżety które dostałam, seks trwał dosłownie 5 minut bo stwierdziłam, że jestem tak zmęczona ze to jednak nie ma sensu, wydawało mi się ze nikt z nas nie miał orgazmu, a tu proszę mamy Matusia :-) Na dodatek to było dzień po @ czyli teoretycznie bardzo małe szanse na zaciążenie. Strój pokojówki zdziałał cuda!

Marylka, mama - miłego dnia! .... i wpadajcie czasem

Sol - dzięki za śliczny suwaczek :-)
Joanna - no to ja dla pocieszenia napisze, ze nam poszło aż za szybko. Postanowiliśmy , ze po ślubie będziemy się starać o baby a tym czasem w wieczór panieński postanowiliśmy przetestować gadżety które dostałam, seks trwał dosłownie 5 minut bo stwierdziłam, że jestem tak zmęczona ze to jednak nie ma sensu, wydawało mi się ze nikt z nas nie miał orgazmu, a tu proszę mamy Matusia :-) Na dodatek to było dzień po @ czyli teoretycznie bardzo małe szanse na zaciążenie. Strój pokojówki zdziałał cuda!

Marylka, mama - miłego dnia! .... i wpadajcie czasem

, ja powinnam w piątek dostać @ i wtedy dokładnie podam ci datę, chyba jednak maj...
wezme wszystkie 63 tabletki
ale fajnie że dostałaś towar nowy. A z tymi wózeczkami to jak na mnie są ciut za ciężkie te modele które mi się podobają. Ale ty wiesz że ja u Ciebie zamówię sobie chyba Espiro ale to jak maleństwo w drodze będzie 

2 szuflady w kilku widocznych miejscach uszczerbione(a meble do Zuzy pokoje kupione pol roku temu za ponad 2 tysiaki).jeryyyyyyyyyyyyy co te dzieci czasem kombinuja.pytam sie gwiazdora CO ZROBILES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a On ze pileczki kur...........szukal