Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
noz jasna cholera i kur........mac!!!!!!!!!!!!!!!!ja tu na dole zmywam i sprzatam w kuchni a na gorze huk!!!lece po schodach malo sie nie zabije bo chwile po huku rozlegl sie placz Dominika i szlag mnie trafil
nie wiem co On wywinal ,ale przewrócil 4-szufladowa duza komode wylecialy z niej wszystkie ubrania Zuzy ,wszystkie szuflady osobno i kwiat spory,ktory stal na komodzie jest do gory korzeniami i kupa ziemi w pokoju!!!!!!!!!!!
kwiat oczywiscie polamany i do wyrzucenia
2 szuflady w kilku widocznych miejscach uszczerbione(a meble do Zuzy pokoje kupione pol roku temu za ponad 2 tysiaki).jeryyyyyyyyyyyyy co te dzieci czasem kombinuja.pytam sie gwiazdora CO ZROBILES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a On ze pileczki kur...........szukal
no i teraz pozamiatalam cala ziemie,kwiat wywalilam,komode poskladalam i ubrania tez,na te uszczerbione fragmenty patrzec nie moge....Jemu nic sie nie stalo-musze sobie 100 walnac bo nie wyrobie
;-) witam witam dziewczynyz tego wszystkiego to sie nie przywitalam-hejka KINGA i AGNIESZKA;-)

Witam ;-)z tego wszystkiego to sie nie przywitalam-hejka KINGA i AGNIESZKA;-)
Marylko kochana jesteśAgnieszka: super że tak do nas zagladasz bo troche Cie nie byłono ale już jesteś
super że mały ma dziś pierwszą "samodzielną" wycieczke
ech jak on rośnie - co ??
;-)marylko buziak buziak i buziak dla Ciebie...super babeczka jesteś no...Aguś takie bije szczeście i uśmiech od Twoich postów i zdjątka że asz chce się zyc i odrazu widac że coś sie szykujewidac że zadowolona jesteś
super oby tak dalej
![]()

i fajne sa te suwaczki u testujacych dziewczyn-ja tez juz taki chce!!!

bylam przed chwila na moim drugim watku po3nych mamusiek i wlasnie 19 kwietnia(moj Tomuś tez w tym dniu urodzony) jedna z babeczek urodzila trzecia dziewczynka Marcelinke-Hanie!!!ja tez chce ,no!!!!!jery juz tak nogami przebieram,ze az mnie to drazni ze jeszcze musze czekac...ale jak zaczniemy dzialac to normalnie Tomi wezmie urlop,dzieci na ogrodzie a my w wyrku
o,taki mam plan

Aga no fajnie że Alanek pojechał na swoją pierwszą wycieczkę i to bez problemów
Pamietam jak Filip jechał z dziadkami na wycieczkę jedno dniową poza iławę i był taki szczęśliwy! sam się pakowałDzieciaczki rosną i są coraz to bardziej samodzielne.
Ostatnio w pn jak pojechaliśmy podpisywać umowę w przedszkolu to nie chciał z tamtąd wogóle wychodzićciesze się że tak jest.. zawsze był kontaktowym dzieckiem.