• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rurka bądź dobrej myśli... poczekaj do piatku to już tylko 3 dni a najwazniejsze byś na teście zobaczyła || to humor Ci wróci niezaleznie od wszystkiego :) trzymam &&&& za pomyslny obrót spraw :)
paulina sliczności
młodamamusia ale super, że zdałaś gratuluje!!!

reklama
:-)paulina : hej :) super dzieciaczki :)))))

mlodamamusia : GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ulga , co ? ;) ps. fotki super a ty widze figurka po porodzie odzyskana ;-):-)

rurka : &&&&& za pozytywna odp! i tescik ;) a za co trzymac bardziej ???????? ;)

bylam u kolezanki , 15min w jedna strone, 15min w druga i padam... brzuch ciagnie... dziewczyny ja nie wiem jak dam rade z m&lym w ciazy po 5.09... nie widze wogole mozliwosci mimo wszelkiego zapalu jak fizycznie mam to uciagnac skoro 30min spacer rozlozony na 2 razy ( u kolezanki siedzialam na kuperku 3h) daje mi tak w kosc......... :-(

ide sobie polezec i do synusia zadzownic co tam z babcia porabiaja zapytac

Ja jestem :-) ale siedzę cicho, bo mojego teraz nawet klikanie rozprasza :szok: jego Wisełka mecz życia właśnie gra :confused: a ja sobie na Allegro zakupy robię :-p:-D:-D:-D))))))))))))))))
Trzeba wykorzystać wąskotorowość mężczyzny :))) zgadza się na wszystko, żeby tylko nie gadać :eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

jestem po pracy:)

Młoda,Maran,Paulina dzięki za życzenia :))

Młoda- gratki!!!!!!!!!!!!!!!!ukochać małego ..pazurki ładne :)

Paulina śliczne foty:)

Rurka- nadal &&&&&&&&&&&&&&&&!!

Made,Just,Carolineeeeee-heloł wieczorem :)

Made kupuj kupuj:-D:-D

Bono leży koło mnie..piwko popijam..

mamitka !!! Czekałam kiedy wejdziesz :-)))) Jak dzisiaj w pracy ? Macie tam klimatyzację ?

just - a powiedz Żuczku, masz już zorganizowany transport ? Jest ktoś kto Ci pomoże ?

Ojjj jak dobrze...oprawiłam zupinkę,świeżo ugotowaną:)
Mąż zrobił herbatkę,zaraz wypiję i idę z piesem na spacer.
Mama,jak w pracy?
Made idę jakiegoś mohera zaczepić na Twoją cześć:))))
Just,właśnie opowiadaj jak z przeprowadzką:)

reklama
Made...kurka ale jak?Jeszcze mi się amant zawinie?:(((
Tak,mieszkamy...remont trwa:(Właśnie dzisiaj prosiłam właścicielkę o możliwość przedłużenia mieszkania...
Wypruli nam w domu całą elektrykę i hydraulikę,załamuję się,że to tak długo trwa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry