• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia :szok: obwód konkret jak kurka nie wiem co :szok:

To czemuż mi tak ciężko i niewygodnie z 103...... muszę asionka jeszcze przyszpilić dla porównania....

reklama
No ja też idę powtórzyć pomiar :dry:

No tak to mi wyliczył mój doktorek Tom Cruise pysiu - wziął to kółeczko, poobracał nim i stwierdził, że tyle a tyle :-)

Mnie macie do porównania,mam ok 100cm i zero ciąży...fajnie,nie?:(

Byłyśmy u dentysty:znieczulenie,2 zęby wyrwane,rtg i po krzyku.
Jeszcze jeden ząb do wyrwania za tydzień a potem rozwiercenie z lakowaniem.
Ninka też pójdzie bo podejrzewam jedną dziurkę,lepiej za wczasu:)

Jestem niemiłosiernie głodna,mam puree ale bez ekstrawagancji jak Josephine i na wodzie trzasnę bo to z pudełka i w biurze jestem.
Okna wstawione,zaraz jadę po parapety.Jedna ściana w kafelkach,ta łazienkowa.Na miejsce zejścia ze schodami wylali masę samopoziomującą i będę tam miała miejsce na lodówkę i stolik z krzesełkami na posilenie się.

Co doktorka Toma Cruisa to ja dzisiaj spotkałam dentystę Georga Clooney'a...obłęd,elegancki i jak pachniał,tak subtelnie i męsko...chyba sobie pójdę zdrowe zęby powyrywać...albo wybielić a potem wyrwać:)

hohoho carola pracowicie jak zawsze :tak: Fajnie, że już po nieprzyjemnościach dentystycznych brrr.....

Znowu mi wyszło 103 - a przecież przewracam się do przodu :-D a w nocy nie mogę się podźwignąć do toalety :-D:-D A spać nie idzie na żadnym boczku !!! Co jest....

pysia bo ja JESTEM faktycznie zaraz po Was - tylko mi tak jakoś liczą - miałam wcześniej owulkę, a o to nie pytają, jedynie data miesiączki ich interesuje.. :)

Nie no u mnie też nie chce być inaczej: 109cm :))))

Olivka - Ty daj spokój z tymi porównaniami, bo my małe robaczki przy Tobie modelce :cool2: nie ma co w ogóle porównywać 160 w kapeluszu i na palcach do pełnych 180 cm wzrostu :)
U mnie nie ma takich Holywoodzkich doktorków i trochę Wam zazdroszczę tych wizualnych doznań :-p

Kocurek - a jak Ci wyszło z pierwszego USG ? Podobno ono jest najbardziej wiarygodne...była jakaś różnica między nim, a tym z ostatniej miesiączki ?

Ostatnia edycja:
pysia - e noooo, powinnaś się wykazać większą dyplomacją :-))))) jakby co, to weź starość wykropkuj :-D:-D:-D bo nam Kocurek ducha wyzionie :)))))))))))) hahahhaahhaaaaaaaa

Olivka - jak tylko dojdę do formy to ruszę w turnee po Polsce :-))) zbadam SE wszystko !!!!
U Ciebie zęby :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry