Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wujek Google i Wikipedia są dobrze zaopatrzone w info. Problem pojawia się przy wyborach metod
bo to są tak głupie zależności ze szok
Chwilami mam wrażenie ze mi głupoty wychodzą. Zresztą statystyka jest głupia 
A statystyka to koszmar chyba każdego studenta
Jak się cieszę że ja egzamin z tego miałam w 7 miesiącu i już mi ludzie dawali spokój żeby tylko do przodu 

Umieram - jestem niewyspana, kawy się nie napiję bo nie lubię a nie mam Tigera :-( Spać.........
Nalogowo go pilam do zaciazenia ponad 2-3 lata temu.... uwazaj kochana uzaleznia! powaznie wiem po sobie... po 2-5 dziennie pijalam
prawie rok
Gadałam z moją chrzestną bo ona pracuje dwa piętra wyżej niż ja może będę i powiedziałą mi co to dokładnie za firma i na co mam się nastawiać 
Potem pojedziemy mu zawieść obiadek a potem czekam na tą pielęgniarkę od tych statystyk. Ciekawe na kiedy to będzie chciała 
SOL- to swietna wiadomosc-powodzenia na rozmowie
na nuaka moze bedzie bolesna ale jest nieunikniona-ochraniacze na kolana i lokcie ma ,Tomkowi przyda sie troche obiegac i wszyscy beda zadowoleni
;-)teraz Tomi bejcuje jeszcze raz gore hustawki ja ide rozpakowac zakupy i biote sie za pozadki:-)dzis mycie okien...a jesli chodzi o moje plamienie to dzis juz mam tampona
AGNIESZKA,LARVUNIA witam i pozdrawiam-fluidki nalapane...biore sie za robote