Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tylko się dobudzę zabiorę się za sprzątanie a potem wybywamy do M do pracy z obiadkiem
Jak na razie mam niechciaja - nie chciało mi się nawet drzwi otworzyć świadkom Jehowy
Za to domyłam sobie deskę do .. no to się chyba tortownica nazywa
Wzięłam małpę pod prysznic i wyszorowałam pod wrzątkiem
A M się tyle z nią namęczył
Najgorsze że mnie brzuch zaczyna boleć :-( A muszę chociaż salon ogarnąć zanim ta dziewuszka przyjdzie. Bo wstyd jak Karola zrobiła swoje porządki tam 
jak mam wolne i się opierdzielam to nic się nie działo. Teraz jak chcę siąść do pracy to wszystko na raz, M mi przynosi robotę i muszę to wytłumaczyć tej dziewczynie, dzwonią o rozmowę kwalifikacyjną, szwagierka jutro zajrzy z wizytą, trzeba wysprzątać dom, M w pracy a Karola szaleje i mi przeszkadza ciągle, a na dodatek ja jestem padnięta i nie mam na nic siły
Żyć nie umierać 
, pupy nam zmarzną
.
. córci zrobimy wolny poniedziałek w szkole bo ma mało zajęć i takie lużne i będą wszyscy zadowoleni, ja na pewno
nawet nowy polar na tą okazję kupiłam ,cieszę się jak dziecko . tak sobie siedzę i słucham jak panowie pod moim oknem w kuchni sadzą drzewka (wymysł mojego ) chyba z tego co podsłu****ę( nie celowo)
, ludzie mają więcej problemów niż mogło by się wydawać . wtrąciłam się do rozmowy panów a on skwitował że jakbym miała więcej dzieci to wiedziała bym o czym oni mówią . zatkało mnie
( rozmawiali o kasie i wydatkach ,) .lece się pakować , pozdrawiam wszystkich bardzo mocno .
:-)
huraaaa ja kocham rowerkiem jeździć, więc muszę korzystać póki można ;-)
:-)
Ale na wieczór muszę to przesłać mailem tej dziewuszce bo jednak nie przyjdzie - a kij - jutro sobie posprzątam, dzisiaj odpuszczam 
Jej mąż mi dzisiaj powiedział 

fajnie,to znaczy,ze rodzinnie spedzacie czas
ja wlecialam na chwile bo na str.Abry przegladalam przedpokoje bo MUSZE juz kupic meble do przedpokoje bo ten wieszak co mam to juz mnie w.....a i tak mysle-a zajrze i napisze pare slow,a co;-):-)widzialam ,ze w Abrze tez mozna brac na raty a ja uwielbiam raty

zartuje,ale jak mam naraz wywalic 800 zl to troche boli-wiec wole po 80 zl przez 10 m-cy placic...mysle,ze w tygodniu podjedziemy i kupimy