mlodam
mama Oleńki
hej hej :-)
KasiaWie a kiedy ty powinnaś dostać @? 3mam kciuki by poszła sobie na dłuuugi czas ;-)
Iwonka w pt skończyłam @. Mam nadzieję, ze wsio wróciło do siebie. Zaczynamy od dziś lub jutra regularnie ;-) Wierzę w to, że trafimy;-) Super by było jakby nam się w jednym czasie udało:-)
KasiaWie a kiedy ty powinnaś dostać @? 3mam kciuki by poszła sobie na dłuuugi czas ;-)
Iwonka w pt skończyłam @. Mam nadzieję, ze wsio wróciło do siebie. Zaczynamy od dziś lub jutra regularnie ;-) Wierzę w to, że trafimy;-) Super by było jakby nam się w jednym czasie udało:-)
ja juz o sniadanku-zawiozlam Zuze do przedszkola potem z Domisiem do piekarni i swiezy rogalik z wedlinka pochloniety teraz robie kawe,Domi u gory gada z pilkami
WISIEŃKA- fajnie,ze wyjazd udany.KASIEWIE- domyslam sie ze bylo Ci ciezko dzis nie testowac ale naprawde zmarnowala bys test-ze tak napisze bo jest za wczesnie i raczej by nie wyszedl...a tak poczekaj jeszcze kilka dni i bedziesz miala pewnosc ,ze jak 1 krecha to ...a jak 2 (czego zycze) to napewno ciaza!!!takze prosze sie czym zajac i spokijnie czekac choc wiem ze nie latwo-teraz my powstrzymujemy Ciebie a potem Ty bedziesz nas powstrzymywala

ale nie nastawiam się
albo poczekam na @ 
ale zycze Ci tego