• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mi włosy już na oczy nachodzą teraz :) mam dłuższe niż na tym zdjeciu :tak: do fryzjera idę w sobotę!
mama, zamparta szybko wam zleci i zaczniecie staranka! :-)

reklama
AGABRE, mi sie wydaje, ze ona w domu miala nieciekawie a faktycznie tak bylo i sie na nas wyzywa wszystkich. ja i siostra zawsze bylysmy tymi najgorszymi i be...
Jak sie wszyscy wyprowadza to moi zostana sami i dopiero beda tesknic za nami, a ja tu chetnie wracac do domu nie bede!!! oj nie
Zamiast sie cieszyc, ze z siostra mamy super kontakt, ze pracuje i w ogole ze wszyscy jestesmy zdrowi to tej caly czas zle.

Niestety niektórzy tak mają, tego się nie przeskoczy. Ja staram się być inna niż moja mama i odrobinę mi się udaje (wiesz, czym skorupka za młodu nasiąknie) Tutaj cała rodzina męża mnie prostuje ;) teściowa nie wtrąca się do niczego, daje nam wolną rękę, mąż jest zawsze po mojej stronie i to naprawdę cuda działa :D

mama, zamparta trzymam kciuki za Was :D

Kinga w ta sobote ?? 1 maja ????? będzie czynny???? u nas chyba żaden nie biedzie czynny :(:(
co do włosów to chyba sobie w tym tygodniu szczele nowy kolor u sąsiada ryzjera (z za ściany sklepu mama zakłąd fryzjerski nawet mamy wspólne wc :):) ) ale nie lubie sie u niego obcinac bo on nie umie tak jak lubie czesze i farbuje ładnie ale obcinanie mu nie idzie tak jak lubie więc chyba sie dogadam żeby mie z rana pofarbował a w przyszłym tygodniu pójde podciąć do swojej ulubionej fryzjerki :):)

pysia bądź dzielna już dożo nie zostało :) niedługo będziesz na swoim :):)

AGABRE-dzieki za kciuki-przyda sie:tak::tak::tak::tak::tak:MARYLKA- no,no nowy kolor;-)ja mam fryzjera 31 maja-ciecie i kolor:tak:PYSIA- pytalas o rolety zewnetrzne-tak jestem zadowolona bo pokoje dzieci sa od ogrodu a tam mam ciagle slonko i jak mam polozyc Domnika na drzemke to pol godz.przed zamykam Mu rolete i nie nagrzewa sie,oza tym rano sie nie budza wraz ze slonkiem bo maja polmrok a poza tym ok.20,30 latem jest doc widno a moje juz chca spac wiec tez sie przydaje bo zaslaniam i maja ciemno.poza tym jak mocno pada deszcz i zacina to tak nie wali po szybach...takze ja jestem zadowolona..

AGABRE, ja tez bede chciala byc dobra matka. Mysle ze jak bede miala dziecko i beda jakies konkretne sytuacje gdzie mnie dziecko zdenerwuje tak sobie przypomne jak to u mnie bylo i bede robic wszystko, by tak samo sie nie zachowywac jak moja matka. Ja bym chciala, zeby dzieci chetnie wracaly do domu czy to po szkole czy jak beda dorosle i sie wyprowadza. Ale zeby dom i rodzina dawaly bezpieczenstwo, a nie ze jak ja mialam... nieraz cieszylam sie ze jestem w pracy i najchetniej bym nieraz byla dluzej a na mysl o powrocie do domu robilo mi sie slabo. I tak samo bedzie dzis. szczesliwa ze ide do pracy, a powrot do domu to bedzie tragedia....
Dom to powinien byc dla kazdego bezpieczny, powinien dawac dzieciom poczucie bezpieczenstwa, a nie zeby dzieci tylko myslaly jak ja teraz OBY JAK NAJDALEJ STAD

pysia masz racje poqinno byc tak jak mówisz :) podpisuje się w 1000% i tule i wspieram :)widzisz jak u Ciebie bocian na sówaczku coraz bliżej :):)

moje drogie-ogarnelam troche dom:tak:ale poniewaz pogoda pod psem:dry:i nigdzie nie wychodzimy(a mialam jechac do kumpeli na 2gi koniec Poznania)to chyba odpale wosk i zrobie sobie nogi i malą,potem henne i maseczke a potem poloze Domisia na drzemke i siade przed TV pogoda taka,ze pospuszczalam moje plisy w oknach bo nie chce nawet patrzec jaki wiatr:baffled:

reklama
pysia, co racja to racja :) dom powinien kojarzyć się z bezpieczeństwem, ciepłem i miłością. Życzę Ci, żebyś taki właśnie dom sobie u swojej rodzinie umiała stworzyć :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry