• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Karola - licz od pierwszego dnia jak ci konkretnie poleci @ :tak: Powodzenia z clo :tak:

lil_maja - jest takie urządzenie - higroskop, ale ja z niego nie korzystałam, mi wyszła pleśń na oknach i tynkach pod nimi co oznacza za dużą wilgoć w mieszkaniu :sorry: a jak bez prania powieszonego wyciągnęło mi z pokoju dziewczyn ponad 5L to aż Karola w nocy chrapać przestała :szok: ja też lepiej oddycham i M i Emi :tak: Ja miałam już ściany jak z gąbki - nie były suche tylko takie dziwne w dotyku, pleśń-grzyb pod oknami i na oknach.
Co do różnicy temperatur to norma że rano się pojawia rosa na oknach - też to mam mimo osuszaczy i tego się nie uniknie, ale ja miałam przez 24h/dobę MOKRE okna tak że na parapetach miałam kałuże i grzyb wszedł. Teraz po 11-12 już rosa znika i mam suche okna. Po rurach w łazience nie leje się woda skroplona tylko są względnie suche, no i zupełnie inne ściany, meble - już nie maja tego typowego dla gąbki odczucia. Ale podobno jeszcze trochę nam zejdzie z osuszaniem bo ze ścian się ciężko wyciąga :dry: a z mebli i ciuchów ciut łatwiej tylko że muszą być szafy otwarte jak on działa :sorry:
Mam nadzieję że wybierzesz dobre rozwiązanie :tak:

A ja męża odzyskałam więc chwilowo mnie nie ma :-p

[*] dla BabyBoomki

Ostatnia edycja:
Nie leci dalej,plamie ale tak mocno w miarę...od 3 cykli tak mi się @ zaczyna.
Jutro wezmę CLO.Tylko zgubiłam kartkę z dawkowaniem...ile dni i ile tabletek,muszę jutro rano pojechać do ginka i w kartę zajrzeć.

Straszna sprawa z tą dziewczyną:((((((((
A Młoda skąd wiesz,że od nas z forum?

reklama
Asionek - dobrze, że u Was OK! A wiesz, Ty pisałaś ostatnio o tych muszlach AVENTu, a ja myślałam, ze Tobie chodzi o coś zupełnie innego! :blink: U nas oprócz takich nakładek są jeszcze prawdziwe muszelki, które podobno pomagają na poranione brodawki! Spróbuję, zobaczę. Wszystkiego naj naj dla synka siostry!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry