Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?
Mam zamiar zamrozić i zostawić na Święta, ale żadnej z tych potraw w życiu nie robiłam, więc szukam info w necie... 

Asionek - dobrze, że u Was OK! A wiesz, Ty pisałaś ostatnio o tych muszlach AVENTu, a ja myślałam, ze Tobie chodzi o coś zupełnie innego!U nas oprócz takich nakładek są jeszcze prawdziwe muszelki, które podobno pomagają na poranione brodawki! Spróbuję, zobaczę. Wszystkiego naj naj dla synka siostry!
Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko
Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie
Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później
Ależ miałam nerwa od wczoraj
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!![]()
Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku.A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?
trochę mi się cykl przedłuży, bo owu miała 20dc, testy przygotowane i czekam

:-Hej
My po pysznym obiedzieByliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić![]()