• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko:happy2:
Mery czy wszystko już masz gotowe na przybycie Córeczki??

Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie:baffled:

Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku. :happy2::happy2::happy2: A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?

Cicho tu faktycznie, ale weekend się zaczął, więc pewnie dlatego. ;-) A mnie naszło na pierogi z mięskiem i na makowiec!
:-D:-D Mam zamiar zamrozić i zostawić na Święta, ale żadnej z tych potraw w życiu nie robiłam, więc szukam info w necie... :tak:

Ależ miałam nerwa od wczoraj :wściekła/y:
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!:angry::crazy::angry:

Asionek - dobrze, że u Was OK! A wiesz, Ty pisałaś ostatnio o tych muszlach AVENTu, a ja myślałam, ze Tobie chodzi o coś zupełnie innego! :blink: U nas oprócz takich nakładek są jeszcze prawdziwe muszelki, które podobno pomagają na poranione brodawki! Spróbuję, zobaczę. Wszystkiego naj naj dla synka siostry!

to sie dogadalysmy hehe
a o tych drugich muszlach co piszesz to nie slyszalam nawet ;)
dzieki za zyczonka przekaze :)

Cześć Laski:-)
Asionek ucałuj Malutkiego w czółko:happy2:

Też płakałam na M jak Miłość, szkoda że już Hanki nie będzie:baffled:

Chyba nikogo nie ma....
zajrzę później

ucalowany :) dzieki :)
moj akurat do domu przyszedl jak koncowka byla i ja w ryk hehe , sie pyta co jest to mu mowie , ze Hanka nie zyje , myslal , ze naprawde i mi jak dziecku tlumaczyl , ze to film tylko :)
ja od ciazy to mega wrazliwa jestem ... moge o byle co sie poplakac , wszystko mnie wzrusza
ostatnio ogladalam prolog SOS dla Swiata ... przeplakalam caly :(

Ależ miałam nerwa od wczoraj :wściekła/y:
Poszłam zrobić te badania i co? odbieram koło 17stej a tam wynik tragiczny!!!! Piszę do swojego lekarza- zero odzewu. Dzisiaj rano zadzwoniła. Mówi, że przy takim wyniku powinnam nie żyć... I że to niemożliwe, żeby takie coś wyszło. Musiałam jechać do szpitala i tam zrobić wyniki. I co się okazało? Wsio w jak najlepszym porządku. W poniedziałek idę z awanturą do laboratorium, że takie cyrki się tam dzieją, że narażają i mnie i dziecko na takie nerwy... Więcej wyników tam nie zrobię!:angry::crazy::angry:

no to niezle :( najwazniejsze , ze jest ok !! , ale nerwa pewnie mialas ..

Zizi - tak, wszystko gotowe. Czekamy sobie grzecznie do wtorku. :happy2::happy2::happy2: A jak tam u Ciebie? Testujesz jakoś teraz?

U mnie różnie, cały czas się nie poddaję i jak co miesiąc tak i teraz też myślę że się udało:confused: trochę mi się cykl przedłuży, bo owu miała 20dc, testy przygotowane i czekam:sorry2:

Rurka ja też bym nie wytrzymała i poszłabym powiedzieć co o nich myślę:angry:

Hej:)
My po pysznym obiedzie:) Byliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski:)
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy:)
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić:)

Cześć:-)

Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.

Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h, :-D

Młodamamusia zdrówka życzę! A byłaś u lekarza?

Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)

A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie… Cześć J

Asionek nie dziękuję, a kciukasy się przydały. Ola zdrowa huraaa, ja nadal kaszel, ale powiedziała że tak się jeszcze tydzień może utrzymać. Dobrze, że gardło czyste i węzły w normie.

Paulina nie dziękuję coby nie zapeszać, wiesz tak to widoć bywa na MM. No i spała do 7;15 ;-) czyli 12 h, :-D

Młodamamusia zdrówka życzę! A byłaś u lekarza?

Rurka współczuję przeżyć z wynikami. Skąd oni wynik wzięli? Może jakiejś rekompensaty się domagaj ;-)
Oliwka smacznego piwka ;-)

A ja wczoraj sama na siebie wściekła… rozwaliłam lusterko w aucie…maryśka ze mnie.... wrrrr dobrze, że to koszt ok. 100 a nie więcej... ZKC
:wściekła/y::szok::baffled::nerd::-(:-(

Ostatnia edycja:
Hej:)
My po pysznym obiedzie:) Byliśmy w naszym ulubionym miejscu na święcie piwa Guiness,zjedliśmy obiad królewski:)
I jeszcze dostaliśmy 2 piwa do domu,dzisiaj wieczorem je pokonamy:)
Jutro idę na imprezę,koleżanka mnie porywa,mam zamiar się wystroić i bawić:)

oj zjadlabym cos dobrego polskiego najlepiej :)
baw sie dobrze i za mnie tez :))

Mlodam ciesze sie , ze pomogly i jest ok :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry