E
EEnil
Gość
Współczuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Może ona potrzebowała naszej bliskości? Bo zasnęła zaraz jak ją wzięliśmy ssąc palec mojego M. Tylko czy uda nam się ją przyzwyczaić do spania u siebie w takim razie?
Nie wiem, czemu, ale kilka razy jej się porządnie ulało, raz zwymiotowała i to sporo, potem znów chciała jeść... Jak postępować w takich sytuacjach? Bezpieczne jest podanie mleka zaraz po tym jak jej się uleje, czy odczekać? Bo ona tak się wierci i szuka jedzonka, ze szok!
Czuję się zupełnie nie w formie, brzuch nadal mnie boli, rana po CC ciągnie, niewiele jestem w stanie zrobić, a dodatkowo czuję się niepewnie i nie wiem, czy wszystko robię dobrze przy Mii... 

:-):-):-);-)
Rafał wczoraj wypił mleczko o 19.30 po 20stej zasnął i uwaga obudził sie na jedzonko o 7.30 ;-):-) normalnie
...
, dzieci na butelce lubią częściej pociumkać smoka niż te piersiowe-mają po prostu ta silny odruch ssania-a że nie mogą się wyżyć na piersi to potrzebują zastępstwa- a sama widzisz że karmienie butlą trwa znacznie krócej niż piersią:-). aha a sam smoczek to też nie jest czyste zło