• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej Made-jak tam córcia? paczuszka powinna dziś do ciebie ruszyć kurierem-bo mój mąż się zbuntował i powiedział że na pocztę nie będzie jej tachał:-D

Wiola to kiedy wymiana?

Młoda a po ci detektyw?

Paulina - matko i córko hahahahaaa to Twój mąż już mnie pewnie nie lubi :-)))) Bardzo, bardzo dziękuję :*
Córka już znacznie lepiej, dziękuję :) Odstawiliśmy już przeciwbólowe, a dzisiaj mąż pojechał z nią do szpitala na zdjęcie szyny i zrobienie rtg w celu rozpoznawczym :-) I jak będzie wszystko ładnie wyglądać, opuchlizna zejdzie, to już wsadzą w gips :))) I jutro do szkoły :-D HURRRAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paulina - nie to, żebym i ja nie miała, ale jakie? jakie? :-p:-):-):-)

A w ogóle to mam cholera problem :/ Jutro jadę do lekarza na oględziny rany i "pozostałej" :-) i właśnie nie wiem czy to normalne, ale cały czas mnie boli jakby macica i miewam częste plamienia....Może jakaś koleżanka miała cc i mogłaby mi powiedzieć czy to normalne :baffled:bo ja zielona jak ten emotikon i lekko wystrachana, bo wczoraj minęło osiem tygodni jak już jestem po cięciu, a tu nadal cuś :sorry:

Paulina hahahhaaaa po uśmiechu jaki się pojawił na mej twarzy jestem przekonana, że sposób mamy ten sam :-):rofl2:

młodamamusia - dajesz tysiaka i Ci znajdę samego Pana Boga :-D

reklama
Młoda tak właśnie myślałam że chodzi o koleżankę

dobra ja mykam, mała warczy jak kotek na macie, zaraz dam jej jabłuszko i na spacer mykamy-a co tam nie ma jak codzienny hardcore;)
proszę później o trzymanie kciuków-o 5 mamy usg główki i się okaże czy to cholerstwo w głowie mojej córci się wchłonęło, pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry