• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - to już te Borysowe macki tak daleko sięgają ? :-D))) Co za facet :-))))))))

Olivka -nie ma człowieka, który by nie nosił jakiegoś garbu ;-)

reklama
spokojnie wiem i sie nie denerwuje milo mi ze doradzacie wspieracie pomagacie gdy trzeba itp :) mam nadzieje ze jeszcze dlugo tu u was bede :) takze dzisiaj spokojny dzien a jutro na wizyte do lekarza :)

o kurcze Karola-a więc &&&&&&&&aby to jakoś przełknął szanowny mąż

Sol-muszę pomyśleć co bym chciała;)z tych kolczyków i innych- a macie takie małe wkręcane do ucha?na zatyczkę z tyłu-bo przy mojej małej takie byłyby najlepsze, choć inne też są zapewne boskie-jezu ja taka sroka jestem;)

Made-zapomniałam ci napomnieć że dorzuciłam ci 3 rzeczy do paczuszki-bluzę dla Boryska i koszulę i czapę dla Mańka-ja nie mam co z tym zrobić- a jak nie będzie ci się podobać to oddaj komuś kto też potrzebuje;)

Podejrzewam,że będzie ok ale czuję się zmuszona do opowiedzenia o czymś o czym nie mam ochoty opowiadać...

Ostatnia edycja:
caro Ty jesteś dzielna kobieta ! Dasz rade !;-)
paulina ładne te kolczyki ! ;-0 az mi sie je zachciało kupić :-D . ;-) ale nie odbiore Ci ich :-)

taki kombinezon .
P231111_11.26_[02].jpgP231111_11.26.jpgP231111_11.26_[01].jpg

Ostatnia edycja:
Paula - nie jestem wybredna ;)) Wszystko się przyda :tak:
Przynajmniej mam pewność, że wszystko pochodzi z dobrego źródła :))) i to jest najistotniejsze. Bardzo Ci dziękuję :*

młodamamusia - no teraz to mnie kupiłaś :-p:-)))))

reklama
Paula - możesz mi napisać jakim kurierem wysłaliście paczkę i numer listu przewozowego? Bo na 14 jadę do lekarza i nie wiem czy dam radę odebrać, może bym sobie sprawdziła gdzie ona się teraz znajduje ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry