młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
paulina na metce pisze 3M 62cm . Zaraz go zmierze na dł. tylko nakarmie malego ;-)
masz cos nowego na allegro ?
masz cos nowego na allegro ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mieliśmy iść z Łukaszem na usg genetyczne ale przełożyli na jutro to znaleźliśmy sobie lepszą zabawę. Zrobiłam test z czerwonej kapuchy... wyszedł chłopiec. Ł. jest zachwycony
oczywiście nie bierzemy tego na poważnie. Podobno przy usg 3d w 13 tyg widać już płeć wiec mam nadzieję, że nasze dziecko się zachowa i pokaże czy kapusta nie kłamała

Z filcu robimy i już nawet kilka par leży i czeka na sprzedaż. Kwestia jest tego jakiej wielkości byś chciała i w jakim kolorze ew jak masz jakiś kamień konkretny na myśli albo Sworowskiego to da się załatwić wszystko. Ja sobie zrobiłam wczoraj najprostsze kulki z tzw tłuczonego szkła na zawieszkach. Szczerze nie widziałam żeby miała przekłówki tzw. ale mogę zapytać czy by takich nie zamówiła. Ja też takie wolę niż takie wiszące chociaż ostatnio się zaczynam do takich przyzwyczajać bo małż mi takie kupuje 
Dobry lekarz z doświadczeniem i bez 3d ci płeć poda 

więc ja z calego serca zdrowego chlopca życzę 
szkoda, że wcześniej nie znałam tej fazy z kapustą bo bym zobaczyła czy działa ;-)no i ciekawe czy jakis wpływ na ten odcien ma to co sie wczesniej zjadlo- wypilo ;-)