• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil a co uważasz za duży;) bo ja mam u siebie:lidl,biedronka, netto,piotr i paweł, polo,intermarche
najbliższe większe tesco jest za 50 km ale może niedługo wybiorę się z mężem do poznania to tam napadnę auchan lub reala;)

reklama
ja to zawsze chcialam chlopca miec ale teraz najwazniejsze zeby bylo zdrowe i ciaza przebiegla baaaardzo szybko :/ niestety do lipca duuuzo czasu no ale jakos to bedzie :D

zrobilam sobie herbatke i weszlam zobaczyc co tam slychac jutro na ta wizyte i w nastepnym tyg pewnie na usg bo gadalam z kolezanka ktora u niego chodzila to on daje usg i ma sie 2tyg na zrobienie takze moja decyzja kiedy pojade ale napewno szybko

Hej

Paula a P i P nie ma???

Kobietki,mam prośbę...oczywiście dla chętnych i przy tak zwanej okazji:)
Otóż moje dziecię płacze,że do niej nikt nie pisze listów,kartek itp...Ciągnie się to od miesięcy...
Czy któraś z Was mogłaby wysłać Nince pocztówkę?:))))

Asiu-zobaczysz jak ci ten czas śmignie do porodu;)mi zawsze szybko leciał czas do 7 mies. potem trochę zwalniał
hmm zobacz moja córcia ma już 4 mies. syn 3 lata a mi się wydaje że dopiero w ciązy byłam;)

Karola P i P jest;),
spróbuje Nince wysłać kartkę na mikołaja ale nie obiecuje;) czasami tylko czasu mi brakuje;) a nazwisko mała ma twoje-żeby gafy nie walnąć;)?

ja tez moglabym z mazur na siweta jakas fajna kartke wyslac naprawde nie ma zadnego problemu :) mala sie napewno ucieszy :)

nie watpie zime sie w domu przesiedzi oby do sylwestra a potem jak zwykle z gorki

Wiola,Paula serdecznie dziękuję:) Adres macie:)

Asiek Tobie też serdeczne dzięki ale wiesz...mało się znamy...wolałabym nie rozdawać danych:) W każdym razie dziękuję

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry