• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maran chłopca to chce mój maż, ja wole dziewczynkę, ale masz racje, najważniejsze, żeby zdrowe było! Co do tego 13 tyg to ja się specjalnie nie nastawiam, bo o licznych pomyłkach też słyszałam. Jeśli nawet coś tam jutro zobaczy, to uwierzę, jak się w 16 i 20 tyg potwierdzi :D

reklama
rurka no i dobre podejście :) a Ty chcesz babeczke... A ja myslałam, że oboje na chłopca sie nastawiacie ;) tak czy siak jedno z Was będzie spelnione ;) Mówią, że niby chlopca latwiej spłodzić bo trzeba tylko wstrzelić sie w owulacje a wczesniej zachowac wstrzemięźliwość, ale czy to daje 100% pewności? chyba raczej nie :) i dobrze bo zawsze jest taki dreszczyk emocji a nie wszystko takie przewidywalne i wiadome, no i nie zawsze wszystko możemy zaplanowac i miec na to wpływ w 100% :)

czesc kochane moje.
ja dzis w krzaczorach , ale dzielnie was podczytuje
co do plci malucha to ja chyba niechce wiedziec, z Iwa niby wiedzialam, 3 usg i 3 razy chlopak :-)na porodowce mielismy taka wielka niespodzianke i chyba teraz tez bym chciala taka niespodzianke miec.

na majowkach(tam tez sie udzielam:-p)dziewczyny pisaly ze musza posprawdzac ile maja ubrane i w jakim stanie i tak sie zmotywowalam ze poszperalam w kartonach. bylam w szoku
a wiec w rozmiarze 0-3 mam
kombinezony 3
sweterki 9
bluzki 14
bluzeczki rozpinane(kaftaniki) 18
koszulki 5
body krotki rekaw 44:szok:
body dlugi rekaw 15
rampery 9
pajacyki 26
spiochy 25
spodnie 22
spodnie ze stopami 7
sukienki 8
kamizelki 2
bezrekawnik 1
czapek,skarpetek, recznikow, kocykow, pieluch, bucikow nawet nie licze.

masakra ile sie tego nazbieralo, polowa z tego jest moja a reszta to od siostry bo 9 miesiecy temu rodzila.
chcialam wam skopiowac posta z majowek ale mi go ucinalo co chwile :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Hej kochane! Płeć macie poznać i nam tu napisać, bo ja padnę z ciekawości :-) Już i tak Serg i Jos mnie w niepewności trzymają :-)

My wróciliśmy z USG bioderek - niunia cudna, grzeczna i w ogóle oh i ach :-)

lil to fajnie ze na badaniu wszystko ok.
a co do naszej serge to nie zaglada od tej ostatniej akcji z wodami, nie wiem czy sie na nas obrazila za to wyganianie do szpitala czy co ale na grudniowkach codziennie jest.

Widziałam zdjęcie SERG na FB - z brzuszkiem i mężem - cudo - tak mi się podoba - chyba jakiś profesjonalny fotograf robił.

Wioluś niezła kolekcja! Przyda się już niedługo :-)

Lil-to super że bioderka oki-nas niedługo czeka kontrola w 5 mies., tak dla kontroli oczywiście;) a chyba wszystkie córeczki są ah i eh;)

Wiola-a widzisz ile żeby człowiek nieświadomie zbiera;)

hhmm a my będąc wczoraj u lekarza na poczekalni usłyszelismy pytanie jednej pani-maleńka ma 6 mies., tak? a ja na to że nie, dopiero 4;) pomyliła się biedna bo taka już duża i tak strasznie chce siedzieć

Sol-a takie na wkrętki ze swarowskim;), bo mam takie fioletowe ze swarowskim wiszące ale krótkie
a jakieś bransoletki czy broszki?

aha u Libby wszystko oki, pozdrawia resztę kazała szczególnie podziękować Karoli za tą inkę (chyba karmelową), ponoć przepyszna;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry