Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiem że nie

najgorszy dzień-czwartek,ale ide na zdjęcia z dzieciaczkami a później dyra robi nam zebranie,znowu pewnie będzie nieciekawie
a jak zapowiadaja lato?bo ja cos czuje ze maj,czerwiec beda ciepłe,lipiec moze tez a sierpien to juz taki bardziej pod jesień,ale moje przeczucia to se można...
jsorbek - Pisz pisz, tylko się nie przestrasz jak która testować będzie bo tu psychiatryk się robiWitajcie
Czy mogę do Was dołączyć ?? Jestem tu nowa tzn na staraczkach na bb siedziałam kiedyś dawno temu jak urodziłam pierwsze dziecko - mam 4,5 letnią Majcię.
Jak mnie przyjmiecie to napiszę coś wiecej o sobie :-)

Kasia - widzę właśnie dlatego spylamSol nie idź:-)tu fajnie,atmosfera coraz bardziej napięta:-)

dorotko - oj jakbyś Maryli posłuchała chwilami to byś dopiero padła - ta to jak coś napisze to albo spadasz z krzesła albo wpadasz pod biurkonormalnie rozbrajająca jestes
Wisienko prosze bardzo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To i ja łapię trochę ;-)Wisieńka - A fuj nienawidzę haftów - w obu znaczeniach
Sol juz Ci dziergam kaftan, a na rękawach haft angielski![]()
A angielskich w szczególności - wyglądają jak ... jak u starych babć
A po za tym gryzą 
josephine -A wiesz że sushi zawiera bardzo duże ilości rtęci? A to jest bardzo niezdroweczesc dziewczyny
zagladam na chwile
mam takiego lenia ze szok... maly spi od 19 a ja...len, pierwszy dzien @ - zyc mi sie nie chce
lenia mam takiego z eod wczoraj wieczorem jade na zamawianych sushiale o 20h30 ide kuc
miala byc 20 hezhehehehe...
Ostatnio czytałam w gazecie że zrobili badania na poziom rtęci w sushi w stanach i europie i się okazało że w restauracjach podawane sushi zawierało więcej rtęci niż takie z hipermarketu - a te z kolei miały poziom rtęci znacznie przewyższający normy WHO, europejskie i stanowe.mama - Frediego Krugera raczej albo EgzorcystęSOL- co tu sie dzieje???kaftany,rozmowy z brzuchem.....normalnie dr Hausa trzeba wolac![]()

Wyszłyśmy na dwór o 19.30 a wróciłyśmy o 21.50
Cały czas na własnych nóżkach szła
Obudziła się o 19 więc jakbym jej nie przegoniła to o 2 by spać poszła
A tak może mi niedługo uśnie 
Ty mi nie gadaj, ze sierpień będzie pod jesień bo ja mam w sierpniu URLOP!!!! wrrrrr![]()

to Ci wywróżyłam

to Ci wywróżyłam
ooo Sol wróciła....zaraz podejście mi się Zmienia![]()

Sol a ty co myslałaś , ze w kaftanie ma być wygodnie
Nie ma totamto i koronka pod szyją;-)