rruurrkkaa
Mama Misiatków
Witam drogie koleżanki
dzisiaj tylko z doskoku, przenoszę punkt dowodzenia do kuchni
miłego dnia wszystkim 
miłego dnia wszystkim Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
miłego dnia wszystkim Dzień dobry! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH! Jak dam radę to będę się dziś odzywać, ale marnie to widzę... :-)
Aha dopiero wczoraj dowiedziałam się, że jest odciągacz kataru KATAREK - podłącza się go do odkurzacza...podobno rewelacja...wyciąga katar nawet z zatok...tylko kosztuje z przesyłką około 50 zł - ma któraś jakieś doświadczenia z tym związane??

a zebys wiedzialahej hej
Asionek a widzisz przestraszyłaś się śmierdzącej roślinki i od razu ci przeszło))

paulina - tragedii nie było, za to teraz knuje jakieś teorie spiskowe, że go zdradzam, że chcę odejść itp. Paranoja
M rano pojechał do roboty - wróci 26 kole 11.30. A że Karola miała ospę - już strupki jej odpadają - to siedzimy sobie spokojnie w domu;-)
Miłego dnia wszystkim![]()
hej
DZIEWCZYNY ZYCZE WAM JUZ DZIS ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFERZE !!!!!!!!!!
Pewnie ejszcze zajrze wieczorkiemBo ja w kuchni nie planuje za dlugo siedziec w tym roku swieta studenckie
![]()