• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka - no maleństwo się postarało i też prezent zrobiło :D

Jeny jak sobie przypomnę że rok temu walczyłam o każdy dzień żeby Emi sobie jeszcze trochę posiedziała u mamy w brzuszku :laugh2: No dobra - przyznaję się chodziło o pierożki - bo jakbym urodziła przed Świętami to bym się pierożków nie najadła :-p:laugh2: Za to na dniach wyprawiam 1 urodziny ;-)

hej

Rurka : super!!! piekny prezent Gratulacje !!!!

sol : ale czas zlecial... jej...

milego dnia!!!!!!!
u nas tata i poldek chorzy... maly mawirusa wiec mam stres ze sprzeda go dzidziulkowi... :/

Sol wsumie lepiej za jednym zamachem .. zdrowka !!

Jos izoluj mùalego , dawaj piers i nie powinien sie zarazic .. bede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zdrowka dla meza i Poldusia !

Święta, święta i po świętach :-p

Emi lekko gorączkuje i zrobiła się straszna przylepa, ciągle by bidula na rączkach siedziała. Taka sieknięta jest - widać po niej. Ale ładnie je, pije, bawi się z Karolą, tylko że taka płaczliwa jest trochę :zawstydzona/y: Żal mi jej strasznie. Nie mogę jej niczym smarować bo ma alergię na cynk :-( A w nadmanganianie nie wytrzyma w bezruchu. ehh... może jutro mi coś ciotka podpowie. A do tego mnie rozłożyło i zdycham :dry:

reklama
Święta, święta i po świętach :-p

Emi lekko gorączkuje i zrobiła się straszna przylepa, ciągle by bidula na rączkach siedziała. Taka sieknięta jest - widać po niej. Ale ładnie je, pije, bawi się z Karolą, tylko że taka płaczliwa jest trochę :zawstydzona/y: Żal mi jej strasznie. Nie mogę jej niczym smarować bo ma alergię na cynk :-( A w nadmanganianie nie wytrzyma w bezruchu. ehh... może jutro mi coś ciotka podpowie. A do tego mnie rozłożyło i zdycham :dry:

strasznie zybko zlecialy te Swieta ...
biedna mala moze jednak cos lekarz przepisze zeby jej ulzyc ? zdrowka duzo i dla ciebie tez !!

Jos a jak u was ze zdrowkiem ?? jak Swieta ?? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry