• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja oj dawno mnie nie bylo tutaj ale postaram sie zagladac o wiele czesciej swieta spedzone u tesciowej nawet udane ale nie ma to jak u siebie w domu :)

za tydzien jade na pierwsze USG <jupi> nie moge sie doczekac ale z drugiej strony sie z lekka stresuje zero oznak ciazy na poczatku mnie mdlilo a teraz nic moze to i dobrze czasami mnie pobolewa tylko podbrzusze....

HEJ :)

ewula : &&&& za szybki porod :)

rurka : hej :)

asiek : kciuki za usg !!!

asionek : dziekuje, poldek juz duzo mniej kaszle i mniej upierdliwy jest
maly ma lekki katar ale odpukac poki co sie nic nie rozwija, nie kaszle
robie mu plukanie serum + prorinelem i dzis o 16 ide po krople na katar homeopatyczne
mialam isc rano ale niania nawalila i nie mam jak wyjsc

a poz atym to jestem cala happy bo dorwalam na internecie 2 super wyprzedaze
pierwsza sucre de pain - dla mnie, stroj kapielowy spodnie i kapa plazowa, stanik normalny wszystko z a53 euro zamiast ponad 500! szoooooooook :)

a druga to wyprzedaz dla dzieci, ciuszki pizamy i maskotki :)
kompeciki sucre d'ogre super za 9 zamiast 40, spodnie za 4 zamiast 40... i najlepsze : maskotki za 1 i 2 euro zamiast od 12 do 20 :)
zrobilam zapas dla wszystkich dzieci w rodzinie tych malych poza brzuchem i tych jeszcze w ;)

hej :)
i juz po Swietach :) moj ma jezcze dzisiaj wolne trzeba wykorzystac :-D

Asiek mi po 9tc przeszly wszystkie objway i zaczac sie super czas z pelnia energii itd. , takze korzystaj , bo na koncowce to juz latwo nie jest ;)

Ewulka ciekawe kiedy urodzisz ?? moze na Sylwka ?? :)

Jos widze zakupy udane :) dobrze , ze juz lepiej z malym ! :)

Dzisiaj uczyłam się smarować fioletem Emilkę - wyszło mi... no wyszło fioletowo. Bynajmniej - ciężko ją tym malować jak się wierci jak fryga. Ale prawie już jak smerf wygląda - taki wojowniczy smerf bo mazaje jej porobiłam jak się tak kręciła :-p Buzię naprawdę ciężko tym smarować :sorry:

hej hej
ja chyba muszę sobie zrobic jakiś szlaban na jedzonko po świętach;)))))))))))
mam męża w tym tygodniu w domku także za często mnie nie będzie

Ewula-&&&&&&&&&&& byście wytrzymały do nowego roku

Rurka-gratki pierwszych ruchów maleństwa-to taka piękna chwila-bo później na końcówce ciężko wytrzymac z kopniakami;)))

Asiek-bez nerwów-ja bym chciała ciąże bezobjawową bo maluchy dały mi popalic...;)) &&&&&&&&&&&& dla ciebie

dzieki racja im blizej tym gorzej zwlaszcza ze termin porodu mam na 24 lipca sam srodek lata :szok: coz mam nadzieje ze nie bedzie tak strasznych upalow

ja obie ciąże przechodziłam w upały-choc po pierwszej obiecywałam sobie nigdy więcej porodu w wakacje;)-niestety kiepsko jest kiedy temperatura daję popalic-ale powoli dacie radę;)

a jest może gdzieś Libby? jestem ciekawa czy ma już pierścionek?:-D

reklama
no wlasnie na poczatku mnie mdlilo spac sie chcialo itp a od 2 tyg cisza zadnych objawow za tydzien na usg juz sie doczekac nie moge :)

szkoda ze mojego pawla nie bedzie jest w delegacji wtedy :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry