• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ho ho ho :-)))))
Czy dziewczynki były grzeczne? :))))))) Przyznać się, która rózgę/rózgą dostała? :-p
Uff...jak ja się cieszę, że już po świętach :cool2:
Borysek dostał cudnego konika morskiego z Fisher Price, co mu się brzuszek świeci i grają cichutko melodyjki, a w tle słychać szum oceanu...o jakie to śliczne :))))))) Wcześniej kupiłam takiego dla maleńkiej Laurki i tak mi się spodobał, że musiałam poprosić Mikołaja o takiego samego dla Boryska :zawstydzona/y:
A Maniek dostał BIG pudło klocków :-)))) z Wadera - oj ile mamy teraz domków :cool2: i dwa rodzinne samochody :-D:-D:-D
Ja dostałam perfum, Vctoria ciuchy - taki wiek :confused: , a mój szanowny jak zwykle książki :-)))))) Reasumując - Kochamy św.Mikołaja !!!!!

rureczka - ale Ci Krzysiu prezent zrobił pod choinkę :-)))))) GRATULUJĘ KOCHANA !!!! Daj znać czy made intuicja nie zawiodła :)

A teraz kaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))))))))))

..........ej, gdzie jesteście :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem... :)

Wreeeeszcie uuffff....
Mam kawę i chwilę spokoju ;))))

Nie udało mi się nawet złożyć Wam życzeń świątecznych :( ale ciepło myślałam o Was cały czas... :) :) :)

Ostatnia edycja:
hej :)

my mamy jakis kryzys , nie wiem czy skok czy co ? maly znowu budzi sie w nocy co 2h , a dzisiaj to nawet co 1h :szok: w dzien tez spac nie chce i ledwo go usypiam , a i tak spi mega krotko , za to ok 17 zaczyna sie ze zmeczenia marudzenie i pada , probuje go przetrzymac do tej 19 ...
za to nauczyl sie mase nowych rzeczy :) mam nadzieje , ze moje dziecie sie nawroci !

Made super , ze prezenty udane :) a konic jest sliczny racja ! jak sie podoba malemu ?? :)

Rureczka udanych lowow :)

Kocurek najwazniejsze , ze bylas myslami z nami :)

Oliwka bedzie dobrze !!!

Asionku czyli nie jestem jedyna....A w ogóle to mamy chyba jakiś kryzys z moim panem - głównie na siebie warczymy, życzliwości między nami jak na lekarstwo...o komplementach i miłym słowie to nawet nie myślimy...czy Wy też tak macie czy tylko to u nas tak??? Bo zaczynam się martwić...dziś mój pan na mnie zawarczał z tak głupiego powodu, że nie wiem o co chodzi...:eek:
!

kryzysy to ja z moim przechodzilam juz nie raz :/ raz to nawet chcialam wyjechac do Pl ... takze kolorowo nie bylo
po rozmowach jest lepiej i oby tak zostalo :)
ale wiem o czym piszesz ... nie wiem moze nowy czlonek rodziny tak wplywa na naszych facetow ??
pogadaj z nim moze cos mu lezy na sercu ?? bedzie dobrze :)

ide ogarniac chalupe , maly poszedl w koncu spac , moj poszedl do pracy dzisiaj :)

ja wczoraj zrobilam wlosy i nawet brwi machnelam :) zostaly mi pazury u rak , a tego robic nie lubie :/

Kupiłam 3 pary spodenek, niedrapki i kilka sztuk body z długim rękawem. Wszystko w kolorach neutralnych. Ale już niedługo będę szaleć na różowo lub niebiesko:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry