mademoiselle
Fanka BB :)
Ho ho ho :-)))))
Czy dziewczynki były grzeczne?
)))))) Przyznać się, która rózgę/rózgą dostała? 
Uff...jak ja się cieszę, że już po świętach
Borysek dostał cudnego konika morskiego z Fisher Price, co mu się brzuszek świeci i grają cichutko melodyjki, a w tle słychać szum oceanu...o jakie to śliczne
)))))) Wcześniej kupiłam takiego dla maleńkiej Laurki i tak mi się spodobał, że musiałam poprosić Mikołaja o takiego samego dla Boryska 
A Maniek dostał BIG pudło klocków :-)))) z Wadera - oj ile mamy teraz domków
i dwa rodzinne samochody 

Ja dostałam perfum, Vctoria ciuchy - taki wiek
, a mój szanowny jak zwykle książki :-)))))) Reasumując - Kochamy św.Mikołaja !!!!!
rureczka - ale Ci Krzysiu prezent zrobił pod choinkę :-)))))) GRATULUJĘ KOCHANA !!!! Daj znać czy made intuicja nie zawiodła
A teraz kaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaa
))))))))))))))))))))))))))
..........ej, gdzie jesteście
Czy dziewczynki były grzeczne?

Uff...jak ja się cieszę, że już po świętach
Borysek dostał cudnego konika morskiego z Fisher Price, co mu się brzuszek świeci i grają cichutko melodyjki, a w tle słychać szum oceanu...o jakie to śliczne

A Maniek dostał BIG pudło klocków :-)))) z Wadera - oj ile mamy teraz domków
i dwa rodzinne samochody 

Ja dostałam perfum, Vctoria ciuchy - taki wiek
, a mój szanowny jak zwykle książki :-)))))) Reasumując - Kochamy św.Mikołaja !!!!!rureczka - ale Ci Krzysiu prezent zrobił pod choinkę :-)))))) GRATULUJĘ KOCHANA !!!! Daj znać czy made intuicja nie zawiodła
A teraz kaaaaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaa
..........ej, gdzie jesteście

Ostatnia edycja:

w dzien tez spac nie chce i ledwo go usypiam , a i tak spi mega krotko , za to ok 17 zaczyna sie ze zmeczenia marudzenie i pada , probuje go przetrzymac do tej 19 ...
Stawiam jednak na małą rureczkę