• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam i ja
rurka jak babeczka chce dziecko to znajdzie sposób i bedzie je miała, gorzej jak chłop chce a babka nie :) i ja tez obstwaiam, że Zuzia u Ciebie pomieszkuje, tak jakos od samego poczatku o Twoim Maluszku mysle jako o dziewczynce, tak samo było jak myslałam o Gabrysi Sergii, porostu czasem takie mam przeczucice... a o Jos maluszku zawsze myslałam jako o chłopcu ;) ale moje przeczucia co do moich dzieci to sie nie sprawdzaja w 100% bo o obu moich myślalam jako o chłopcach ;) i wiecie, że gdybym miała pewność w 100% że uda mi sie chłopca spłodzić to bym sie poświęciła i zaszła w ciąze raz jeszcze, ale to bym musiała miec pewność a takowej pweności nigdy nie ma, wiec ze świadomością starać sie nie zamierzam o kolejne dziecko, no a jak sie kiedyś zdarzy (bo niby nie ma 100% antykoncepcji) to będę kochać i wychowam niezależnie od płci ;)

Hej misie

rurka ja cie rozumiem z tymi zakupami właśnie znów obciążyłam swoją karte zakupami w 5,10-15 ale są przeceny i przez internet jest jeszcze 20% taniej i przesyłka gratis za za 3zestawy bluzka spodenki lub sukienka i bluze polarową zapłaciłam 115zł;):sorry2: mój S. mnie ubije:szok::-D:-D:-D ale ja tak kocham zakupy.

dziś kontrola i ktg o 17.00 trzymajcie kciuki

rureczka ja za twoją wizytę &&&&&&&&&&&&&

kocurek carola made just i reszta buuuziaki

hej

ewula, rurka : &&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)

rurka : ja tez obstawiam na mala rureczke :)
a co do kolejnego dziecka, to tez sie zgadzam : jak kobieta chce to bedzie miec ;) hehehe meza kolege z pracy wlasnie zona meczy o trzecie, on nie chce... i wczoraj jadl obiad z moim i mu mowi zrezygnowany ' no i co mam jak ona chce, trzeba bedzie zrobic" :)
moj tez trzeciego nie chce, ale istnieje duze prawdopodobienstwo ze je zrobi ;))))) hahahahahahaha

asionek : oby bole przeszly :)

rurka, ewula : rozumiem was z tymi zakupami, ja tez uwielbiam i wszystko dla dzidzi takie piekne, delikatne, malutkie
wczoraj tez zrobilam mega zamowienie i czekam :)

made : witaj kochana :) jak zygmunto???? pochwal sie co za perfum dostalas, zobacze jaki masz zapachowy gust :)
i HALO HALo co to z akonik morski FP taki fajny, czy moge dostac link zebgy sie zorientowac co to takiego???? moze mojemu sprezentuje :)

asionek : ty masz konika, gdzie go idzie dostac???

a do filutka zaczynaja docierac pierwsze prezenty narodzinowe wysyllkowe, dotarla dzis do nas sliczna owieczka maskotko-poduszeczka (taka skladana) :) trzeba wyprac i bedzie sie filutek tulil :)

kocurek : nie zaprosisz mnie na ricore???? :)

asionek : oby maly nocny marek sie uspokoil... u nas tez w dzien spi ciagiem po 3-4h a w nocy wstaje co 2 - 2,5 max. 3 ale te trzy to nietsety w pierwszej czescie wieczoru zawsze czymi 21-24, gora 24h30 hahahahaha
a pozniej 3,5,7 a poldek 8h48 dzis !!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sobie gola strzelilam tym drugim bablem ;)

reklama
Kobietki...potrzymajcie &&& za mnie...zbliża się koniec cyklu...i poproszę o ~~~~~~~~~~~~~~ od ciężarówek:)
Bogusia,znalazłam w końcu kocyczek do miętoszenia dla Remisia,muszę go w końcu wysłać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry