• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My mieliśmy misia ze świecącym brzuszkiem,grał piękne kołysanki (hiszpańskie),miał czujkę i jak dziecko się budziło zaczynał delikatnie świecić i grać kołysankę...Obłęd:)

made : dziekuje !!!! sliczny konik :) i klapsik dla Z. od ciotki ;)

lil : dziekuje, poslucham na you tube!!!! martynka slodka :)))))))))

kocurro : dziekuje !!!! z checia sie napije,a najchetniej to bym podala sobie to ricore dozylnie :)
jak Ola?????

Carola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - jak ktoś tu wcześniej napisał ten stary rok już się kończy - nowy będzie zuuuuuuupełnie inny!!!! Jakoś tak styczeń wydaje mi się super miesiącem na pozytywne testowanie!

Tak pobieżnie tylko dziś, bo lecę zaraz na szczepienie - ale sił brak, bo od rana latam, a nocka jakaś kiepska była...chyba małej bokiem wychodzi to moje świąteczne jedzenie i tony czekoladek...

Karolla kochana nie pali się :tak: i oczywiście trzymam kciuki i bardzo, bardzo przepraszam, że nie wkleiłam tego mmsa, ale był u nas gość, potem kąpiel i padłam razem z Remikiem :sorry2: wybaczysz mi mam nadzieję :rolleyes2:

Jos
heheheh jak czytam Twoje posty i pomyślę, że chcesz mieć jeszcze jednego Maluszka, to wiem, że choćby nie wiem co się działo każda kobieta da radę :-p z jednym , z dwójką , z trójką :-D ucałuj ode mnie te maleńkie rączki i nóżki :tak:

Made śliczny ten konik :tak: ech Zygmunto pewnie zaczyna ćwiczyć dziąsełka, jak nie urok, to sraczka :-D:-D:-D

Kocurku a jak Oleńka przez święta przebrnęła? w Wigilię skończyła 3 miesiące :cool2:

Ewula trzymam kciuki za Zen przed porodowy :tak:

Rurka &&& za wizytę, ważne, żeby Maluszek był zdrowy;-)

jos - wlałam Zygmuntowi i jestem :-))))) Perfum Kochana raczej nie w Twoim guście, ale made go kocha :tak: tak go kocha, że się nim "podpisuje" :-p:-D)))) A Ty jakie pachnidło lubisz?

Liluś - ja też się objadłam, ale o dziwo ten mój glonojad jak wchłaniał, tak wchłania nie protestując :-)))) kap[ucha, pierogi, makiełki, fasola....yyy :zawstydzona/y: no nie mogłam się oprzeć :))))
Aha...a chłopem to się nie przejmuj, u nich często występuje takie końcoworoczne załamanie psychiki :-)))
Ucałuj przecudną Martynkę :*:*:*

Boogi - tak jak piszesz....SRACZKA :-D:-):-D:-))))))))) Pokazałabyś made Remiczka, co? :zawstydzona/y:

reklama
Co to ja miałam... zapomniałam, bo mała czarna - a to kupa, a to herbatka, a to ją nagrywać, bo dyndającego tygryska za nogę na macie łapała po raz pierwszy :-), a to teraz woła co tchu, bo ją położyłam na chwilę wbrew jej woli oczywiście :-p... i co to ja miałam.... może za chwilę, bo intensywność wzrasta :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry