• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek : hahahahhaha :)

made : a ja to mam gust perfumowy bardzo zroznicowany, w zaéleznoci od sezonu pogody humoru :)
lubie slodkie zapachy typu euphoria hypnose, ale tez mocniejsz etypu classique jean paul gauthier czy addict diora... no roznie to u mnie wyglada
takze gadaj co masz! :)
i ucaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj zygmusia :**** glonojadka :)

jos - no u mnie to też jak z frontem zapachowo ;))) Zależy od nastroju i okazji. Ale do jednych mam wyjątkową słabość, do mademoiselle :-p:-)))))

Boogi - wycałuj tego przystojnaka :* byle porządnie :cool: Jaki On jest pięęęęęęęęęęękny :zawstydzona/y: made ma słabość do Remiczka :tak:

Olivka - mmmmm Dolce Vita - kocham, ale Contradiction mi nie podpasowały :/

Mi muszą:)
Ja mam alergię na większość perfum...wystarczy powąchać i silna migrena gotowa:(
A Dolce Vita to mój ulubiony:)

Zizi - hej Słoneczko :)) Chyba Cię myślami ściągnęłam :tak: Już niedługo sama będziesz takiego maluszka tulić :)))
Pamiętałam o Tobie w wigilię :zawstydzona/y: mam nadzieję, że pracowaliście należycie z mężem :-p:-)))))))

reklama
hej ho;)
moja gwiazda właśnie przysnęła-no dziecko padło w 5 minut-ale specjalnie ją trochę przetrzymałam- ostatnio robi straszne jazdy ze spaniem, więc pozwoliłam sobie wyeliminowac sobie jedną jej drzemkę-szybciej zasypia na pozostałe i wieczorem- wczoraj spała od 18.30 do 8.30 (dwa karmienia po drodze;))

Ewula-mówisz wyprzedaże na 5.10.15??? idę popatrzec;))

Rurka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg-ja też obstawiam małą rureczke;)

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

pozdrawiam serdecznie resztę;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry