• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj uczyłam się smarować fioletem Emilkę - wyszło mi... no wyszło fioletowo. Bynajmniej - ciężko ją tym malować jak się wierci jak fryga. Ale prawie już jak smerf wygląda - taki wojowniczy smerf bo mazaje jej porobiłam jak się tak kręciła :-p Buzię naprawdę ciężko tym smarować :sorry:

domyslam sie jak ciezko posmarowac wierzgajacego malucha :)
ja wlasnie probowalam zrobic odcisk stopki malego i du... tak machal nozkami jak tego gipsu dotykal , ze nic nie wyszlo :( a szkoda , bo fajna pamiatka by byla...

Asiek na pocieszenie ci powiem , ze ja cala ciaze lazilam w koszmarnych upalach tutaj i jakos dalam rade :) jeszcze jak na porodowke jechalam bylo na maks cieplo hehe

wlasnie Rureczka gratki pierwszych ruchow !!! :)

reklama
Buziaki poświąteczne, bo mój pan też w domu do końca roku i o dziwo jakoś mam mniej czasu zamiast więcej! Więcej to mam w pasie chyba :-) Stęskniłam się za Wami!

Wreszcie wyszłyście z krzaków. Muszę Was poprosić o mega kciuki jutro o 15, bo mamy wizytę. Zrobi 3d i mam nadzieję, że moje dziecko pozwoli dokładnie sprawdzić czy jest Krzysiem czy Zuzią:zawstydzona/y::-D

Asiek mi po 9tc wszystko przeszlo jak reka odjal , a wczesniej zdychalam normalnie :/ tez mialam stresa , bo jak to tak nagle ... ale jak widac wszystko bylo i jest ok :)

Maja hehe skad ja to znam :) jak moj w domu to i jakos czasu mniej ...

Wreszcie wyszłyście z krzaków. Muszę Was poprosić o mega kciuki jutro o 15, bo mamy wizytę. Zrobi 3d i mam nadzieję, że moje dziecko pozwoli dokładnie sprawdzić czy jest Krzysiem czy Zuzią:zawstydzona/y::-D

to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) oby dzidzia ladnie pokazala co ma miedzy nozkami :)

Rureczko ależ jestem ciekawa! Trzymam kciuki i dawaj zaraz znać po wizycie!

Carola????

Asionku czyli nie jestem jedyna....A w ogóle to mamy chyba jakiś kryzys z moim panem - głównie na siebie warczymy, życzliwości między nami jak na lekarstwo...o komplementach i miłym słowie to nawet nie myślimy...czy Wy też tak macie czy tylko to u nas tak??? Bo zaczynam się martwić...dziś mój pan na mnie zawarczał z tak głupiego powodu, że nie wiem o co chodzi...:eek:

Sergi Gabrysia przepiękna! Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę czasu, żeby się z nami podzielić szczegółami!

reklama
Cześć babeczki. Wczoraj spędziłam "przemiły" wieczór nad porcelaną:eek: ostatnio tak mam, że co zjem to staje mi na żołądku i musze się tego pozbyć :( pozostaje mi tylko bułka z masłem:dry:
Na poprawę humoru zaraz wybywam na łowy dla dzidziusia:-D
Miłego dnia :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry