Czarny Kocur
Made by Made :*
Przepraszam, że znowu zniknęłam
Kochane - dobranoc, bo dziś już nie wlecę, do jutra!
Kochane - dobranoc, bo dziś już nie wlecę, do jutra!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A przyszłościowo dodatkowy obiektyw za ... hmm bagatela kolejna 2500 zł
Koszmar - mam tylko nadzieję że nie zginie po roku czaru bo się bym chyba zastrzeliła
Ale jak będzie ok to aparat na lata i nie do zajechania 
Asionek - kurczę, ale to nie był atak na Twoje metody wychowawcze, w żadnym wypadku. Mam nadzieję, że to tylko taka mała wymiana poglądów między nami ;-)
byłamco prawda na cztery godziny, ale dzień już nie ten
szef zadowolony, bo trochę kaski wpłynęło, w sumie ja też powinnam, ale jakoś tak byle jak, już miałam mieć wolne![]()
A ja właśnie skompletowałam sobie mój nowy aparacik - bagatela 4181 zł już z przesyłkąA przyszłościowo dodatkowy obiektyw za ... hmm bagatela kolejna 2500 zł
Koszmar - mam tylko nadzieję że nie zginie po roku czaru bo się bym chyba zastrzeliła
Ale jak będzie ok to aparat na lata i nie do zajechania
![]()
A przyszłościowo obiektyw Canon 17-40 f4
Ja tam korzystam z aparatu dosyć często i nie mam problemów z ustawianiem bo długooo robiłam zdjęcia na starej lustrzance ojca - przyzwyczaiłam się. Ale teraz będę miała o niebo lepszy sprzęcik
A my mieliśmy taki malutki kompakcik Kodaka - polecam - nie miał ani jednej awarii prócz tej że piasek w niego wlazł i zoom przestał przez to prawidłowo działać - ale cóż - głupota ludzka to sprawiła i klimat śródziemnomorski 

No nic - poczekam - może go ktoś wreszcie kupi 

Postaram się wykorzystać roczny, płatny urlop zdrowotny - przepracowałam 10 lat, a można się ubiegać po 7 -a potem dopełnię urlopem wychowawczym (chyba, że nie można po zdrowotnym hmm...) i w ten sposób oddam ją jak będzie mieć prawie 2 latka skończone

Wczoraj sobie szczerze pogadaliśmy na ten temat
Dom i urządzenie wnętrza to straszne obciążenie kredytowe
A i ja nie chcę wyciągać ręki po gotówkę na zakupy. Zresztą mam swoje kredyty do spłacania