WIOLKA1509
Fanka BB :)
made Paulina wczoraj pisala gdzies cene i firme tych ubran.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jezzu,sobota a tu taka produkcja)
ja po zakupach-nogi mi już dawno odpadły...ale ale -mam sukienkę orsay (z 100 zł na 50zł) i sweterek-kardigan mohito (z 100 na 60zł)))), do tego kremiki z superpharmu bo już mi garnier do buziaka nie wystarcza-coś cera za sucha
syn został zaopatrzony w bluzę z kapturem z h&m za całe 40zł a Maja w polarowy pajacyk z pingwinkiem)))))))
lubięęęęęę wyprzedaże)))
co do chusty-też się naczytałam o tych kółkowych i wiązanych-wadą kółkowych jest to że w pozycji kołyski często za mocno przyciskają główkę dziecka do matki i nie może w niej swobodnie oddychac-dlatego kupiłam wiązaną tkaną (mocniejszy materiał czyt. dla dziecka nawet do 3 lat)-podobnie jak Boggie-szczena mi opadła na widok 5m materiału-ale, ale instrukcja prościutka-bez problemu wiąże Maję a ona się cieszy jak widzi że wyciągam chustę, także polecam wiązaną tkaną-nie taki diabeł straszny-ja mam taką Chusta N17 Zaffiro,firmy WOMAR, 5 wzorów TANIO (2019734218) - Aukcje internetowe Allegro - ja mam ten wzór z intstrukcji montażubrazowa w turkusowe kwiatki
Boggie-ja też jestem mama-stylistka-nie ma, lans musi byc!!
swoją drogą wszystkie pociechy przepiękne
pozdrawiam
))))
Pazury - proszę bardzo, oddam już teraz, ale brwi? NEVER!!!!!
))) Smacznego!

Zresztą, musielibyśmy jechać do Chorzowa, bo w moim mieście tradycyjnie nic się nie dzieje :/
A na ten sweterek to mam chrapkę, że ho ho :-))) Mam nadzieję, ze Paula się nie obrazi jak sobie w identycznym wyskoczę 
)))) Jak możesz pisać, że o Józefince nikt nie pamięta 
Wygodne nie powiem
Ale to się tak rzadko zdarzało że nic się wózkowi nie stało - i tylko jak nie miałam żadnych zakupów

Wcinała tylko jej się uszy trzęsły i jeszcze się dokładki domagała
Karola też się przełamała i zjadła ze smakiem
A następnym razem mam zrobić z dodatkiem kurczaczka na pastę zrobionego ;-) A pamiętam jak szpinaku jeść nie mogłam, ba nawet patrzeć na niego nie umiałam bez odruchu wymiotnego 

jesteś rządna uwagi przez cały czas 

ale co my byśmy bez Ciebie zrobiły?
jak tam wizyta mamy?