Czarny Kocur
Made by Made :*
Ooo musiałam wpaść jeszcze na moment - ZIZI OGROMNE &&&&&&&&&&&&& ZA SNU SPEŁNIENIE !!!!!! :*
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i Kocurki znów zaczynają zabawę 

nie pali się Moja droga, sama wiesz ile czekałaś na paczkę ode mnie 
My jutro znów mamy kręgarza, ale chyba damy sobie spokój, bo efektu nie widzę.
A ja mam już cholera od 18 dni @!!! 

To moja pierwsza @ od porodu i zastanawiam się, czemu tyle trwa!? Nawet jeśli organizm dostraja się do pigułek, które od razu zaczęłam brać, to przecież jakieś plamienie by było parę dni i tyle, a tu cieknie ze mnie jak z prosiaka!!! 

Czy ktoś tak miał?
Teściowa ma hopla na punkcie kupowania dziewczynom ciuchów, moja matka raz na 2-3 miesiące zabiera mnie z dziewczynkami na zakupy albo sama im coś wybiera. Ogólnie mam tyle ciuchów dla dziewczyn że na dłuuugo wystarczy
Tylko już powoli nie mam gdzie tego chować 
mogę tam iść po konkretne zakupy jak wiem gdzie jest który sklep i tylko jak wcześniej na planie sprawdzę gdzie on jest żeby nie błądzić
Wolę allegro
Nie muszę się przepychać, męczyć wśród ludu masowo nawiedzającego galerie - to nie na moje nerwy. Jak otworzyli nową galerię to poszłam tam 2 dni po otwarciu tylko dlatego że jest tam jedno z dwóch biur podróży które chciałam odwiedzić a w niedziele było tam czynne
Nawet nie obejrzałam galerii tylko poszłam prosto do celu 

Wiem że jestem inna
I źle mi z tym nie jest 
Chociaż nie lubię tego depilatora i wolę wosk
Nie wiem tylko co z ciuchami ciążowymi zrobić - nie mam żadnej ciężarnej na miejscu wśród znajomych i żadna nie planuje. ehh - chyba wystawię za grosze bo nie będzie mi szafy to zagracać. 

Asionek to zapraszam ;-)
Dziewczyny - czy ja jestem nienormalna? Ja zwyczajnie nie znoszę chodzić po sklepach żeby ciuchy przymierzać, coś wybierać... Jak po coś idę to po coś konkretnego. Potrzebna mi bluzka - idę wybieram z 2-3 modeli, wybieram kolor i po sprawie - nie włażę do 5-20 sklepów tylko do jednego jak coś mi się na witrynie spodoba a najprędzej na placu w budkach, po spodnie idę na bazary do jednego faceta - tego samego od lat bo tylko u niego mogę znaleźć spodnie na siebie. Po buty chodzę tylko do Deichmana albo na bazary. Nie znoszę galerii itp. chyba że mogę tam zobaczyć na żywo coś co sobie na allegro upatrzyłamPowiedzcie mi że nie jest ze mną tak tragicznie
:-(
paulinko Ola oglądała ozdoby i światełka i ludzi z wielkim zainteresowaniem, i to z pozycji leżącejOczywiście preferowała jazdę, niż stanie w miejscu
W Coffee Heaven wessała butlę, potem krótka drzemka, ale wybudzała ją muzyka.. no generalnie była baaardzo grzeczna, nawet w samochodzie popłakała jakieś 5 minut i stwierdziła, że dalej nie ma po co, lepiej pooglądać uciekające drzewa
![]()
bardzo bym chciała bo juz wariuję![]()
szkoda , ze tak daleko ...
co do zakupow ja jak mam faze to uwielbiam lazic i kupowacwtedy biore wszystko jak leci
ale jak cos musze kupic to juz tak fajnie nie jest , no musze miec dzien i najlepiej mi sie samej lazi ,nie tam z kolezankami , a juz z mezem to odpadajeszcze z mama mozemy lazic i jak jest u mnie to od rana do zamkniecia latamy po sklepach , kazdy jest nasz wtedy hehe
tylko , ze ja nienawidze mierzyc ciuchow :/ dlatego spodni mam malo hehe , a reszte kupuje bez mierzenia na oko i tyle![]()
Choć ostatnio mam tak, ze kupuję je też na oko i w jednym ulubionym sklepie, bo mają super jeansy, które zawsze pasują i w sumie nic tam nie muszę mierzyć. :-):-):-)

A krzyczy do niego, że hoho..!!