• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta z tym zapłodnieniem to jaja co ;)) życze ci dobrych wyniczkow! :)
tez sobie robiłam cytologię jakos hmmmm w grudniu zeszłego roku ostatni raz no to było okej wsio.

a mama jest z synem na rowerku! :)

reklama
BIBINKO, jest tak jak myslisz :) no tyle tylko, ze weekendy to ja poza domem i tak spedzam z Moim :) ale dam jakos rade choc pewnie lekko nie bedzie. Moze byc tak, ze za tydzien zaczne w niedziele nocki i 7 ich bedzie, bo sobota tez do pracy. Ale pasuje chodzic, przynajmniej kasa dodatkowa wpadnie

Wczoraj zdalam sobie sprawe, ze jeszcze pare tabletek i 2 opakowania i tyle, wow.

Ja spadam zaraz na spacer bo piękna pogoda - tylko jeszcze pranie nastawię :tak: bo jedno już powieszone na dworze :-p

witam sie ponownie-matko jak bez Was cieżko-baby jedne:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-DDomi jeszcze biega po ogrodzie a ja juz w domu bo przecież za duzo ruchu to też nie dobrze:no:;-)teraz popijam aquaslim i skrobie...

bb77-witaj ,dawno Cie nie bylo,jak tam-niedlugo testowanie:tak::tak:jakies przeczucia;-)moze morski klimat cos dal:laugh2:
ZAPMARTA- daj znac jak tam po cytologii,ja robilam w lutym-grupa I wiec jak u dziewicy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:jak to ginek.powiedzial:tak:zaczelam tez lykac kwas foliowy i odliczam hormonki:happy:
PYSIE- witaj pracowita kobieto-mam nadzieje,ze przed slubem wezmiesz 2 tyg.urlopu zeby odpoczac i mabrac sil na calonocne szaleństwo;-):tak:pieknie suwaczek odlicza niedawno bylo ponad 100 dni a tu juz 66-no,no:rofl2:
wiecie co ,kiedys pisalam,ze chcialam bardzo miec bez na ogrodzie-pamietacie?? kupilam w koncu po roku szukania i jak bylam na ogrodzie to juz niektore pąki ma otwarte i pięknieeeeeeee pachnie,tak konwaliowo......i jak patrzylam na ten moj piekny krzew to mi sie nasza BALBINKA kochana przypomniala bo Ona mi chciala szczepke swojego przyslac i tak mi lzy w oczach stanely,zet taka ma sytuace i ze nie zaglada do nas:-(:-(polubilam Ja bardzo-taka swojska kobietka a tak Ja to zycie doswiadcza.......mam nadzieje,ze wroci do nas...tak jak Agus Kula,MAMA99, LOVELY,ASIUASIU1,WIOLKA....

mama, ja też o nich myślę. Jeśli dziewczyny nas podczytują, to prosimy o kilka słów, bo my tu tęsknimy !!!!!!!!!
bibinko, podwójne dzięki za to, że jesteś z nami, tzn wróciłaś...

ja zaraz zjem lunch i ogarnę to % owo ;-):-) i śmigam na cytologię.
Piękny dzionek dziś, moje chłopaki dziś się sami rządzą, F po nocy więc mam nadzieję, że nie uśnie przy Karolu (ten mu pewnie nie da:-D:-D:-D), no ale musi wytrzymać do 17, później go zmienię.

Cześć dziewczyny :)
Mało ostatnio piszę bo siostra przyleciała z Anglii razem z synkiem na wakacje :) Chłopaki szaleją aż za bardzo, teraz wpadłam do domu coś przekąsić i młodego położyć spać :-)

Mama - a ja sobie wczoraj o tobie pomyślałam patrząc na mój bez :happy:

zapmarta- dolkadnie,dobrze,ze BIBINKA wrocila do nas szybko i juz trochę pozytywnie mysli:tak:tak jak MLODAM,EWELINA,EWCIA3004 i inne dziewczyny po stracie:tak:no niech sie chlopaki rządzą,obu dobrze. Tom bedzie sie dowiadywal w pracy o pozyczke 8tys. na rok bo to nieoprocentowana i od razu z wyplaty pobieraja i nie trzeba pilnowac terminu zaplaty-wole miec rate niecale 700 przez rok i zrobic w to lato elewacje w kolorze-mamy bialego baranka a chce taki budyniowy-cos w tych odcieniach...poza tym taras drewniany,musimy nawiesc 2 wywrotki ziemi ,zeby troche ogród wyrownac i przed domem mamy wejscie na 3 schody i podest i to trzeba w koncu w plytkach zrobic:tak:tak wiec wole wziac z Tomka pracy i od razu zrobic niz kazdego m-ca dlubac z kasa bo tego lata nie ma za duzo a tak w 1 m-cu zrobimy i chociaz skorzystamy z tego,zaraz markiza dojdzie...
LORELAIN- czesc slonko,dziekuje to mile co napisalas:):):))) no jak siostra przyleciala to wiadomo,ze czasu mniej!ale zagladaj!!:)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc wam

Wpadłam powiedziec,ze zyje...
Ale mam załamke wogole...takze weny brak...

pozdrawiam

EWCIA,
trzymaj się Słonko...oby załamka była chwilowa...nie smutamy się Kochana...bywają ciężkie dni...chwile, ale musimy dawać radę i pokonywać wszelkie troski. Będzie dobrze, główka do góry!!!! Pozdrawiam serdecznie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry