• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale ładnie PAULINKO. Kiedyś marzyłam o weselu, nawet salę mieliśmy, ale potem brat W wcisnął się ze swoim półtora miesiąca przed naszym terminem i na tej samej sali.... Rok później też zaklepaliśmy salę i kuzynka moja wcisnęła się tydzień wcześniej. Nie była w ciąży. Większość rodziny mamy albo w Twoich stronach albo na Mazurach i Lubelszczyźnie. Ta kuzynka właśnie z Mazur jest. Trąbiliśmy o naszym terminie przez rok.
Jakbyśmy mieli się pobrać, to bez wesela i bez gości- tylko my, Maciuś i świadkowie. Mogą być nawet przechodnie. Chyba mam żal, ale nie ma tego złego!...:tak: Kuzynka ze swoim już się rozwodzą. Wredna jestem, co?

Nie ma się co dziwić, że takie dzieci mają ładne:-D

Libby wcale nie jesteś... my wzieliśmy tylko cywilny i innego nie planuję, zaprosiliśmy rodziców, świadków i chrzestnych... i tak nam najlepiej pasowało:tak:

hehehe Rurka;))) to było 5 lat temu;)))

Libby-coś pechowo terminy znajdujecie;))) a ja mogę być przechodniem????:-Dej dziewczyny,pobawimy się w przechodniów????:-D

a z sukienką też było śmiesznie-wymarzyłam sobie prostą, zwiewną w literę A, ale jak tą przymierzyłam to był koniec;)

reklama
eee...zaczytałam się i nie widziałam uśmiechu przy strawie :baffled:

Paula - OBŁĘD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocurku :-p
chcesz wiedzieć co słychać u Rubika? :-))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry