• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - nie, nie....on ma na to patent :-))))

Paula - cudowności :zawstydzona/y::-D

Rureczko - a dziękuję Kochana, że pytasz :)) W zeszły wtorek miała zdjęty gips i od tego poniedziałku śmiga do szkoły :-)))) Ręka jeszcze trochę wiotka, ale powoli, powoli odzyskuje sprawność ;)

Ostatnia edycja:
PAULINKO, słodziutki!!!

RURECZKO, cywilny w tej chwili chodzi mi po głowie. Najlepiej w piątek 13go. Zaraz w kalendarz spojrzę. Ale...........najpierw niech w końcu da mi ten pierścionek!! hahah oświadczył się kiedyś w barze szybkiej obsługi z kółkiem od kapsla Tymbarka z napisem teraz albo nigdy hahaha

PAULINKO, jakby było można za świadków wzięłabym przechodniów. Od rodzinki słyszałam tylko wyluzuj.

Idę szamać obiadek i jedziemy. A jaki to smoczek o wolnym przepływie KOCIE? Na opakowaniu jest tak napisane czy tak jak ze smoczkami do uspokajania, że wiek w miesiącach napisany?

jos ajak mały Theo się miewa...???

made aaaaa..... :-p

libby po prostu napisane "smoczek o wolnym przepływie 0+" razem z butlą będzie :))))) "wieloprzepływowy 0+" też jest oki :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry