• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja chyba zaraz zasnę-pogoda u nas paskudna...wieje i pada-dobrze że małą położyłam spać do łóżeczka i nie poszłam na spacer-no nic,będzie trzeba to nadrobić jutro;)))

oglądamy bajki z Danielkiem:-D

Zobacz załącznik 424349
a010.gif
:-)

jestem :) heeelllollll :)

wiolka : mama juz pojechala jakies 20min temu... :( no nic, zobaczymy sie w kwietniu

pok : gratki raz jeszcze !!!
ps. ser kozi znajdziesz na pewno i pasteryzowany i niepasteryzowany jak lubisz :)
kiedy pierwsza wuzyta ???

znalazlam kozi pasteryzowany i mozzarella jest pasteryzowana i gouda tez, wiec przezyje. w carrefourze we francji jest nawet podobno gruyer pasteryzowany, wiec musze koniecznie sprawdzic.
wizyta 27 stycznia :)

a jak jest z jedzeniem ostrych rzeczy? poki smakuja to jest ok czy raczej nie?

na razie slinienie sie naprawde przestaje byc zabawne. mam non stop buzie pelna sliny, przelykam co kilka sekund i w niczym to nie pomaga... zaczyna byc to z lekka frustrujące.

jos - rozstania sa zawsze ciezkie ale kwiecien juz wkrotce!

slodkie te wasze jezoraste maluchy! :)
najslodsze! :)

pok frustrujące??? no nie gadaj!! :-p:-p:-p Nieee... nie jestem aż taka złośliwa - te objawy potrafią dobić - trzeba się uzbroić!!! :rofl2:

lili to juuuuuuuuż trzeci za nami?? :-):-):-):-) Buziaki dla solenizantki!!!

Martynka śliczniuta:)
Pok,szalejesz widzę:))))
Ale Ci zazdraszczam...
Ehhhh,chciałam babcię umówić do kardiologa...termin: sierpień 2012...muszę wyłuszczyć kasę i prywatnie ją zawieźć.

reklama
pok : dzieki :)
ostrosci = tak, jelsi nie masz zgagi, w ciazy mozna, przy karmieniu nie, ale w ciazy tak
a gruyer pasteryzowany jest tu :)

uciekam dziewczyny, jetsem mega zla na sama siebie, dzieciaki spia od ponad 2h a ja przebablowalam na facebooku z kolezanka cala ich sieste... niedluga sie zbudza, juz nie ma sensu sie klasc, nie odpoczne... trudno, moze jutro :)
do wieczora ide cos porobic :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry