• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Piramida,sprzedaż kosmetyków Orifalme i wyszukiwanie innych jełopów(będziesz zbierać CV od innych i wysyłać mi).Wyśmiałam małolatę jak mi to wygarnęła,nie mogłam...jaja...szukają naiwnych.Jakie obietnice,hehe,dyrektorskie bale,suknie balowe,1000$ czeki,zgrupowania...matkooo.
Najlepsze jest to,że byłam umówiona o 18 w centrum handlowym,dziewczyna dzwoni 17.50 zapytać czy jestem,mówię,że nie i że będę za 5min.
Dojeżdżam,dzwonię,że jestem a ona na to,że mam jechać gdzie indziej bo coś tam...
Poza tym próbowała mi wciskać papiery do podpisania,biorę i czytam a ona,że mam nie czytać bo dostanę kopię...haha,ja jej na to,że chcę przeczytać co mi wciska a ona na to,że to umowa.
Naprawdę okazało się to zgłoszeniem do klubu Oriflame....
:-D

reklama
ło jezu Karola-ale numer;)))

podobnie jak ostatnio dzwoni do mnie pani z t-mobile i próbuje mi wcisnąć swoją ofertę (obecnie jestem w orange) i gada jakie cuda mi dadzą a potem-pod jaki adres mam to wysłać? ja mówie-nie, dziękuje-ona prawie obrażona-co jest nie tak z ofertą-znów grzecznie odmawiam-i się baba wyłączyła, echh

A tam,chociaż się wypindrowałam lekko i pośmiałam:)
Aaaa i końcowo rozmowa odbyła się w McDonaldsie:))))
Jak będę kiedyś kogoś zatrudniać to koniecznie w Macu:):-D

No...mam nauczkę,żeby następnym razem pytać o co chodzi dokładnie:)
A później pochłonęłam pasztet z dzika na domowym chlebku z konfiturą z czerwonej cebulki,ciasto czekoladowe z sorbetem gruszkowym i ciasto banoffi:)))))))))))))))))))))))))))

W najlepszej restauracji w Polsce,naprawdę,mam szczęście,że jest u mnie w mieście:)
Deja Vu:))))
Zobacz na moim profilu Facebookowym,mam ich w znajomych : Dejavu Słupsk.
Jest fotka tej tarty czekoladowej....i w ogóle....Kocham ich:)

Wszystko dzielnie przeczytalam i tyle mialam napisac i nic nie pamietam.:no:

Pamietam, ze remik jest po prostu nieziemski jak na kosmite przystalo! I ze chcialam napisac just ze metoda m.m. to jos ale juz sie wyjasnilo.

Cos o kawie mi jeszcze chodzilo po glowie ale ucieklo.:baffled:

Mnie, nocnego marka, znana powszechnie sowe zmoglo tak, ze zaraz zasne.

A tyle mialam jeszcze do powiedzenia... :confused:

Edit:
Jedno mi sie przypomnialo! Karola - niezla historia! :) :-D:laugh2::-);-):rofl2:

reklama
Paula zapraszam:)
A fotki są oryginalne,ichnie:)
Mówię Ci,niebo w gębie i wszystko na naturalnych/lokalnych składnikach!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry