paulina.pro
Fanka BB :)
Pok-odpoczywaj, należy się obie i fasolce
))
Karola-no fotki mają mniam i poważnie pomyślę o wycieczce do Słupska
))
Karola-no fotki mają mniam i poważnie pomyślę o wycieczce do Słupska
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Sensilab nawet opakowania jeszcze nie otworzyłam. Zapomniałam o sobie jak zwykle. 
, tyle, że małą puszkę (młody zaraz będzie miał 6 miesięcy). I też nie chciała dać ze zniżką
. Mój W wszczął kłótnię
z niczemu winną panią, ale w końcu uległa
i po podpisaniu papierka, że młody jest ubezpieczony, dostaliśmy to mleczko za 7 zł. Na śląsku są karty chipowe i nawet to nie gwarantuje jej, że Maciuś ma ubezpieczenie
- trzeba z drukiem rmua chodzić 
teraz przynajmniej wiesz jak taniej kupić to mleczko na receptę, o ile ten protest lekarzy ma trwać nadal. 
a przyszłe mamy, a noworodki, a EMERYCI????
nikt nie mówił, że będzie łatwo/tanio
Chciałam jeszcze podgrzewacz z TT i na szczęście nie było.
, a jak już ciumknął, to krztusił się. Wypił na raty 50 ml z 60ml, które mam mu dawać. To mleko jest ohydne! I śmierdzi 
. No i uśmiejecie się, ale miałam problem ze złożeniem butli po umyciu.
Wybraliśmy TT 150 ml i 260ml obie anty colic z zaworem i czujnikiem ciepła. A i nie potarłam tego zaworu i nie chciało w ogóle lecieć hahaha. Szkoda gadać.
Pisałam już, że doopa wołowa ze mnie, prawda? Na jakiej wodzie najlepiej robić mleczko? 
Ja też często zapominam - teraz takie witaminy leżą w kuchni w widocznym miejscu i jak sobie przypomnę to biorę
Mleczko najlepiej na wodzie przegotowanej, ostudzonej i przefiltrowanej
Wczoraj usnęła o 21 i ciągle śpi
Sama z siebie
Jestem bardzo szczęśliwa ;-)
Ogólnie to o 23 przełożyłam ją z fotelika w którym usnęła przy bajkach, dałam mleczko i spała dalej z nami - pierdzielę łóżeczko - niech jej się tak kilak dni utrzyma to przełożę ją do jej wyrka
Póki co cieszę się tym małym sukcesem 
Za to mój mąż też dostał ode mnie prezent. Miałam takie duuuże słuchawki bezprzewodowe - leżały w szafie bo zapomniałam o nich a mam je od hen hen lat. Wczoraj wymieniłam w nich sparciałą gumkę i ustawiłam porządnie - działają dalej jak złoto a małż jest prze szczęśliwy bo normalnie siedział z jedną słuchawką w uchu a teraz ma dolby odcinające od świata 
Nie wiem jak sobie z tym poradzić - nigdy nie miałam aż takich problemów z cerą
Ma któraś jakiś pomysł? Kosmetyczka odpada bo robią mi się po oczyszczaniu straszne plamy
Biorę witaminy na cerę i używam i żelu myjącego i toniku i płatków ze spirytusem i NIC