• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie no....nie wątpię, raczej starałam się otwarcie mówić o różnych takich aspektach kobiecości, nie przechodząc obojętnie obok też męskości :cool: Ale wiesz....to moja mała dziewczynka :eek:

o tu jeszcze cos z dzis :)

Jos Filutek jest cudowny!!! :zawstydzona/y: wygląda jak taka Kruszyna, piękne dziecko, każde kobiece serduszko się rozklei nad takim Słodziaczku :tak:

Muszę się z Wami podzielić nowiną.....moja córeczka stała się Kobietą! :zawstydzona/y: A jeszcze wczoraj była taka....taka mała :))

ta dzisiejsza młodzież :-D:-D:-D nie uszanują teorii Starszyzny, ja czasem z siostrą, słodką szesnastką próbuję pogadać, to się krzywi jk tylko coś zaczynam, ale mamy w ogóle nie chce słuchać, jeśli chodzi o "TE" sprawy :eek:

Przynajmniej jakieś próby są w rozmowach na TE tematy. Kiedyś po tym jak usłyszałam w piosence Liroya słowo "cnota", zapytałam się mamy o co chodzi? Po chwili ciszy usłyszałam, że to taka kurtyna :szok::-D...

No tak, @ przychodzi zawsze na weekend, a tym bardziej w piątek 13go.
Mnie też uraczyła swą obecnością. Mam nadzieję, że to nie jest zły znak

A gdzie WIOLA?

a ja sie witam z tępym bólem głowy...

no,moja mama wpadła w panikę jak w wieku 13 lat dostałam pierwszą @-ale oczywiście szkoła uświadomiła mnie pierwsza;)

Libby - mama ci bardzo obrazowo odpowiedziała- aha, twój mały bąk też ma szał kulanie się na brzuch?, bo ja wymiękam, ja ją kładę do spania a ona ciągle buch na brzuch i krzyk...

a ja właśnie dumam nad zakupem czegoś takiego Siateczka do podawania pokarmów !! CANPOL ! TANIO! (2049767602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba kupię-wczoraj dałam małej kawałek jabłuszka to prawie dziąsłami je nadgryzła-a jak się cieszyła i dziąsła sobie nim masowała-a tak z tym gadżetem będę mieć pewność że się dużym kawałkiem nie udławi

Ostatnia edycja:
kocurek : no za sciana garazu to ja te zmoge miec :) ale nie za sciana sypialni i innych :)
a najlepiej to jeszcze bym chciala miec garaz na 10 aut, jednopoziomy rzecz jasna :)

made : Lojej ... To dzis wielki dzien w zyciu corki :) Ty pewnie masz szok psychiczny, co ???

dziewczyny sumienie mnie dreczy...wogole sie dzis nie bawilam z L. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
obrzydliwie wykorzystuje ze bawi sie sam i o nic sie nie dopomina... teraz az mi go zal... i sama na siebie jestem zla...
ciesze sie bardzo ze on potrafi sie sam soba zajac, wymysla sobie sam zabawy i ze to moze trwac dlugo, ale niestety jets mi to na reke ... do kultywowania mojego lenistwa ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide oczyscic sumienie...

dziekuje za wszystkie komplementy w imieniu filutka :)

libby : usmialam sie z kurtyny :)

reklama
Jos-właśnie, Filutek cudeńko małe
a ja ci powiem, że mam tak jak ty-mój syn sam się głównie bawi-ja nie mam za bardzo ani czasu, ani siły-a jak już znajdę te rzeczy to egoistycznie wolę trochę odetchnąć...ale w sumie nasi chłopcy są przecież już w wieku że sami się trochę pobawią...

mąż poszedł Daniela do snu przytulić i nie zgadniecie co się stało???!!!!! oczywiście, że też odpłynął;))))

a jak nikogo nie ma to idę desperate housewives pooglądać

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry