• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos - do teraz mi jakoś...yyy....dziwnie :sorry:
Muszę się z tym oswoić :)

Paula - ja mam te siateczki dla bezzębnych baboli :-))) i polecam :tak:
Tylko nie wsadzaj tam nigdy banana, bo wchodzi w te dziurki i za cholerę nie da się tego wyczyścić :/ Mnie jakoś tak podkusiło...i musiałam siateczkę wyrzucić :(
Ale takie twardsze owoce czy warzywa, jak najbardziej :))

reklama
W samą porę Cię ostrzegłam :-))))))
Za chwilę na TVNie "Zielona mila" :) kto nie oglądał, szczerze polecam :tak:
Jak wytram to wlecę po filmie, jeśli nie, Dobrej Nocy Kochane :)))

maly spi :)
zdarzylam sie z mezem pozrec :wściekła/y: lepiej nich mi teraz z drogi zlazi , bo nie recze za siebie :wściekła/y:

Asionek - ja już Boryskowi zakładam taki śliniak do kolan :-)))) z cieniutkiej frotki, zapinany z tyłu na napy...nie wyrobiłabym teraz z praniem tych obrzygańców :-))))
My dzisiaj spaliśmy do 10 :szok: wszyscy!!! Znaczy ja i moje chłopaki :-p bo córka już o 6:35 w autobusie siedzi :zawstydzona/y:, a mój dawca nasienia o 7 wychodzi....z reguły słyszę jak się krzątają, ale....nie dzisiaj :eek:
))))))))

no moj to cwaniak z reguly na mnie haftuje :-D
niezle pospaliscie :) my po 10 znowu sie kladlismy :)

Całe,uwaga,uwaga 200zł:):szok::cool2::-D:tak:;-):-):szok::-D:cool2:

no to sie rzucili nie ma co :szok::-D

Asionek - to przez ten trzeci migdał niestety :wściekła/y:
;-)

dobrze , ze w koncu bedzie zabieg to i choroby sie skoncza :)

Co do złamań, to ja miałam 5 razy nos złamany. Za ostatnim 11% i niecałe 1000zł.

wow niezle :))))

asionek : ja mam nerwy ze stali, z wyjatkiem kilku spraw, ktore zwrot o 180 stopni w sekunde moga mnie rozsadzic : halas, sasiedzi i remont/prace na zewnatrz naszego budynku!!! :)

fajnie z emozesz miec ciuskzi od siosytr :) z tego co pamietam obie maja synkow, nie ? pislaas chyba ze w rodzinie sami chlopcy :)

no widzisz kazdego co innego do furii doprowadza :) mnie wlasnie moj maz :wściekła/y:

Muszę się z Wami podzielić nowiną.....moja córeczka stała się Kobietą! :zawstydzona/y: A jeszcze wczoraj była taka....taka mała :))

gratki dla mlodej kobietki :)))

a ja właśnie dumam nad zakupem czegoś takiego Siateczka do podawania pokarmów !! CANPOL ! TANIO! (2049767602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba kupię-wczoraj dałam małej kawałek jabłuszka to prawie dziąsłami je nadgryzła-a jak się cieszyła i dziąsła sobie nim masowała-a tak z tym gadżetem będę mieć pewność że się dużym kawałkiem nie udławi

tez pozniej to zakupie :) pomysl super i z tego co czytalam bardzo sie sprawdza :)

asionek : to sie znowu mezowi dostalo hehehehe :)

a moj cwaniak bal sie ze mu znow filutka podrzuce na cala noc i wlasnie 5min temu zakopal sie pod koldre i zgasil swiatlo :)
ze niby spi, a normalnie nigdy nie chodzi spac przed 23!
i tak mu wozek podstawie pod lozko a sama sie wyalienuje :)
przynajmniej do 24-1 :) hehehehehe
lub na odwrot, podstawie go o 1, jako ze w dzien sie wyspalam ! o! :D

uciekam pod prysznic, do jutra!
poldek tez juz spi, filutek tez... bloga cisza...
nie, nie cisza... slysze jak sasiedzi pod nami gadaja :)
ide to zagluszyc woda z prysznica a pozniej korki i do wyrka

Jos-ty to jesteś przebiegła;))) aha, też bym chciała mieć taką babcię (odnośnie priv;)), kolorowych tobie i twojej rodzince

ja już poprasowałam i mykam też do wyrka,kolorowych-nie wiem jak pojawię się w weekend-bo chyba do teściów pojadę-jakby coś-miłego weekendu dla wszystkich

p.s. Karola-te przesłane rzeczy mogą być?

Libby - zlituj się :laugh2::laugh2::laugh2: Co mam pstryknąć?

Karola - w lutym się piszę po 10 :-p:laugh2: najpierw ci ta stronę wypromuje :tak:

paulina - mogę ci wysłać bo mam z zapasem siateczek - chcesz? Z 6 zostały mi 4 siatki nietknięte :tak:

asionek - szkoda że dopiero 26 marca :zawstydzona/y:

Dziewczyny - aparat jest boski - zdjęcia żyleta. Nic tylko robić fotki.
Dobra spadam Emilkę przełożyć do wyrka. Jutro wkleję fotki :tak:

PAULA, u nas było dokładnie tak jak mówisz. :tak:
Chciał spać, wtulał się jak zwykle w pieluszkę leżąc na boczku, a tu nagle na brzuchu lądował i ryk. Delikatnie przytrzymywałam go ręką póki nie zasnął i było oki.
Teraz turla się z brzucha na brzuch, ale tylko przez lewe ramię :-D i na całe szczęście kula się tylko raz wokół własnej osi.:-D:happy: Kulnie się i bawi nadal. ;-)Obawiam się, że jak odkryje, że można tak poprzemieszczać się, będziemy zmuszeni wcześniej kontakty pozatykać itp. :szok:
Z kolei nie potrafi z brzucha na plecy :dry:

SOL heheh to co mierzyłaś:-D

Co to ja jeszcze miałam....... aaaaaaa mamy stołową!

A jak stosować taką siateczkę?:confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Jacie, jacie, Oleńka sportsmenka :-D

nie rymuje się :sorry::rofl2::laugh2:

A sama na tym brzuszku ląduje? hę hę czy zostaje wylądowana? :)) ;))

aaaaa zaczyna kombinować

Zmykam, bo mój W miałczy, że chyba już go nie kocham... hahah

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry