• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pierwsza????:rofl2::-D:rofl2::-D

CZeść i czołem :-p
serwujemy na śniadanko kaszę manna z malinami, wyrób własny zeszłoroczny i herbatkę z miodem i cytrynką na rozgrzanie w sobotni, biały poranek :cool:
u nas zawieja :eek:

just to ja poprosze takie sniadanko.
wlasnie staram sie jakos dom ogarnac bo kolende dzis mamy, wszedzie pelno kurzu (lukasz ciagle cos kuje).

sol wczoraj przyszla paczuszka:-)

boogie Kasza manna brzmi przepysznie! - wieki całe nie jadłam :szok: ... w tej prehistorii jakoś nie udawało mi się jej ugotować bez grudek :dry:
A maliny??!! mmmNIAMMM.!! :-D

Dzień dobry wszystkim :-) Jak się spało ???

libby no nieskromnie przyznam, że mała mnie zaskakuje tempem rozwoju ;)))) żabolek mój.... :)

wiola :sorry: tylko nie przesadzaj!!!

Ostatnia edycja:
to i ja z kawa sie witam :) potrzeba duzooo kawy dzisiaj , bo maly od 3 co chwila sie budzil ( nie wiem czy nie przezemnie , bo mam kaszel :/ ) i gadal sam do siebie , albo sie smial :szok::-D
od rana dwa kupale zaliczone :)
a ja zdycham mam kaszel , katar leb peka no zyc nie umierac :wściekła/y:

Kocurek mam to samo odczucie co do mojego malego :) codziennie mnie zaskakuje skubany :)
dzisiaj jak mialam atak kaszlu to sie ze mnie smial , a za kilka sekund sam zaczal kaszlec , papuga hehe

dobry koleżankom;)))
a ja dziś na nóżkach od 6-mała się przebudziła-potem Danio ok 7 i jak zobaczyła brata to już rechot na całej linii i zero perspektyw na spanie...

mąż na uczelni, gotuję zupkę dla małej, niby teściu ma dziś po mnie przyjechać ale strasznie nie chce mi się tam jechać-teściowa zdążyła mnie wczoraj lekko zirytować-przyjeżdża raz na jakiś czas i myśli że wszystkie dzieci od razu będą do niej leciały i się nie bały-Maja nadal bojkotuje babcię z uk;)) skubana już rozpoznaje kto własny a kto obcy, hmmm tylko jakoś mojej koleżanki-którą widzi rzadko-się nie boi;)))

Libby-tia Maja ląduje na brzuszku-kula się na obie strony-zawsze cwańcykiem;)) ale tylko kilka razy udało jej się z powrotem na plecy-no i niedługo czeka nas zatykanie wszystkich kontaktów-polecam zatyczki z ikei-dziecko nie ma szans na wyciągnięcie ich, testowane na Danielu;))-my się zastanawiamy jak zabezpieczyć drzwi przesuwne od szafy-ale chyba kupimy takie fajne taśmy w ikei;))
a te siateczki są po to aby włożyć np. kawałek jabłuszka do niego-dziecko przez siateczkę je sobie męczy i nie ugryzie/ tudzież udrapie dziąsełkami więcej niż ma oczko siateczki-tzn. coś sobie poskrobie ale takiej wielkości że się nie zakrztusi-Daniel mi się krztusił jabłkiem więc wiem o czym mówie;))

Sol-chyba uda mi się dzisiaj być w mieście-jak nie trafię od ręki u siebie tych siateczek to poproszę od ciebie,oki? później ci napiszę czy mi się udało;))

Asionek-moja non stop pokaszluje żeby zwrócić na siebie uwagę-aż się lekarka w przychodni śmiała:laugh2:
a reszcie mówie dzień dobry i miłego dzionka

aaa Made-jak byś dalej reflektowała to coś ode mnie do wózka-to wyprałam te pluszowe części i mogę ci spakować w list i podesłać w poniedziałek? zauważyłam że moja gwiazda woli gumowe dinozaury brata do zabawy niż to;)))

Ostatnia edycja:
hmmm chyba wszystkie jeszcze leżą zagrzebane pod kołderką;))

przypomniało mi się, Karola-ty nasze guru wózkowe-co myślisz o spacerówkach firmy casualplay? a może ktoś inny ma i wyrazi swoją opinię? a jak nie to poproszę o polecenie czegoś-parametry mojego wózka idealnego -mały po złożeniu-trochę będziemy podróżować i na tym mi zależy- głębokie siedzisko, wygodne dla 6 mies. malucha, nie małe (średnie ) kółka-mogą być skrętne-najlepiej 4, w miarę duży kosz pod wózkiem, i może być jeszcze opcja jazda tyłem lub przodem do kierunku ruchu;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry