• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - trzy warstwy myślisz starczą? :eek: Jejku, jak ja nienawidzę marznąć, brr....
Zrobię fotki na spacerku :-p jak będziesz tęsknić, to wkleję :-)))))

kocurku nie mam weny na zdjecia , w sensie robic mi sie niechce. ale od przyszlego tyg sie poprawie.
a Olenka cudna, urocza, przepiekna:tak:
made milego spaceru, my wczoraj z Iwy balwana lepilysmy
sol ale az tak?z rozpaczy musialam sie zmierzyc ale jest w brzuchu tyle samo co 3 tyg temu.moge pomoc sprzatac bo ja juz mam posprzatane, teraz pranie robie i golabki na obiad odmrazam

wpadam z kolejna kawka :)
polozylam sie z malym to nas moja mama obudzila na skypie :rofl2:
takze sobie nie pospapal za duzo ... wzielam tabsa na bol glowy , bo niewyrobka :( od wczoraj boli i zamiast po nocy przejsc to jeszcze bardziej bolalo , ale juz przeszlo na szczescie :)

maly spi z pielucha ufff chwila spokoju :)
chociaz dzisiaj wyjatkowo grzeczny jest , chyba mu sie skok skonczyl , bo i zasnal sam i sie bawil sam i to bardzo dlugo jak wczesniej :) i chichral sie cala geba juz :) w koncu sie doczekalam prawdziwego smiechu , a nie urywkow :)

niezla zima w Pl widzialam w DDTVN :)

dobry koleżankom;)))

Asionek-moja non stop pokaszluje żeby zwrócić na siebie uwagę-aż się lekarka w przychodni śmiała:laugh2:
a reszcie mówie dzień dobry i miłego dzionka

no moj to z tym kaslaniem ma od dawnaaa teraz sie nasililo hehe cwaniak :)
ciekawe sad im przychodzi do glowy zeby kaslac jak cos chca ?? :)

O matulu..!! dziecię leży w łóżeczku, karuzelką się bawi :szok::-D A wcześniej tak zasnęła z maskotką :-)
GDZIE JESTEŚCIE???? BO NIE MOGĘ TAK SAMA SPRZĄTAĆ :-p

jej jak slodko :)))
ja nie sprzatam wczoraj troche ogarnelam i styka :)

kocurku ja co chwile zagladam a tu ciagle cisza...ale za to teraz jaka slodycz na moje serce zostala wylana, pieknosci kochane

sol ogolnie nie jest zle, jak ubralam sukienke to sie zalamalam jaki mam brzuch wielki:szok:

hehe no co ty :)
ja nakladalam obcisle rzeczy i bylo ok , a jak tylko cos luzniejszego , albo sukienka taka pod biustem odcinana to masakra jak balon :) az gin sie smial , ze taka wielka jestem
no , ale ja brzuch mialam duzyy
i na plusie wiecej niz ty :) wsumie najwiecej przytylam na przelomie pierwszego i drugiego trymestru nie wiem jakim cudem ;)))
Kocie ja Ci dam sumo!!! :evil: taka dziewczyneczka :eek: każde leżące dziecko na zdjęciu tak wygląda, jak usiądzie będzie normalnie :-p

moj jak lezy to luz , ale jak jest w lezaczku , albo gdzies gdzie "siedzi" to masakra z 10 podbrodkow hehe i jak sumo wyglada :)

reklama
kocurku eeee a ty myslalas ze jeszcze dostaniesz komplementow? o nie nie na dzis juz koniec:-p

asionek ja w pierwszej ciazy najwiecej w 3 trymestrze przytylam, choc na tym etapie co teraz bylam juz 7 kg na +.
jutro ubiore ta sukienke od sol, to wam sie pokaze w poniedzialek i same zobaczycie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry