• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos - do teraz mi jakoś...yyy....dziwnie :sorry:
Muszę się z tym oswoić :)

Paula - ja mam te siateczki dla bezzębnych baboli :-))) i polecam :tak:
Tylko nie wsadzaj tam nigdy banana, bo wchodzi w te dziurki i za cholerę nie da się tego wyczyścić :/ Mnie jakoś tak podkusiło...i musiałam siateczkę wyrzucić :(
Ale takie twardsze owoce czy warzywa, jak najbardziej :))

Sia6teczki polecam bardzooo ale właśnie na twardsze owocki:)
Chciałam taką Remikowi kiedyś kupić i już nie mogłam znaleźć w sklepie:(

hmmm chyba wszystkie jeszcze leżą zagrzebane pod kołderką;))

przypomniało mi się, Karola-ty nasze guru wózkowe-co myślisz o spacerówkach firmy casualplay? a może ktoś inny ma i wyrazi swoją opinię? a jak nie to poproszę o polecenie czegoś-parametry mojego wózka idealnego -mały po złożeniu-trochę będziemy podróżować i na tym mi zależy- głębokie siedzisko, wygodne dla 6 mies. malucha, nie małe (średnie ) kółka-mogą być skrętne-najlepiej 4, w miarę duży kosz pod wózkiem, i może być jeszcze opcja jazda tyłem lub przodem do kierunku ruchu;))
Ja miałam Casualplay S4,całkiem niezły z jednym dużym ''ale''...otóż większe dziecko 2,5-3lata wystaje z siedziska,są strasznie niskie....
Mam mega migrenę,nie wiem co jest:(

Paula świetne rzeczy,dzisiaj jadę zawieźć dziewczynom,wczoraj do nich dzwoniłam,bardzo dziękują.
Zwłaszcza,że rzeczy dla tej dziewczynki zostaną potem jeszcze dla malucha który się urodzi,przechowają je:)
No i dla malucha super bo okazuje się,że oprócz ubranek od nas nie ma nic:(

paula - to napisz mi pw bo ja się zbieram za sprzątanie i mogę nie mieć czasu was nadrabiać :sorry:\

wiola - i jak? zamordujesz mnie z zimną krwią czy ujdzie? :-p

Zdjęcia po południu bo muszę je obrobić ;-)

O matulu..!! dziecię leży w łóżeczku, karuzelką się bawi :szok::-D A wcześniej tak zasnęła z maskotką :-)
GDZIE JESTEŚCIE???? BO NIE MOGĘ TAK SAMA SPRZĄTAĆ :-p

kocurku ja co chwile zagladam a tu ciagle cisza...ale za to teraz jaka slodycz na moje serce zostala wylana, pieknosci kochane

sol ogolnie nie jest zle, jak ubralam sukienke to sie zalamalam jaki mam brzuch wielki:szok:

hahahaahaaa boogie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wow - będziemy mieć zaraz skrzynkę - G montuje.. Możecie do mnie pisać:-p !! Listonosz już w kałużę nie rzuci :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry