• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
OOOOjeju... no dlaczego człek czterema godzinami nie może się naspać.....:confused2:

Na miły dnia początek wczorajsze pospacerowe zobowiązanie koleżanki made:-p

"Wesoły Romek, e nie... to Maniek :-D"
i "Skupiony Borysek;-)"

- na odwrót ;))))
Nie mogłam wczoraj wrzucić już- lapek był w użyciu :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadam raz jeszcze życzyć Wam przyjemnej niedzieli :)))))))))) My wybieramy się do Głogowa, do teściów ;)))) To pierwsza wyprawa małej poza CITY :-D
Już się boję, bo ona nie lubi auta.......... :eek: Na razie walczymy od 4 nad ranem z bekaniem i kupką, która - o dziwo! - nie chce na światło dzienne od ponad pół doby... niepodobne to do Oleńki, mojego słodkiego zasrańca :sorry:

Hej wszystkim!

widzisz z tym koprem to roznie bywa moze dlatego lekarz kazal odstawic ?? u nas powodowal wieksze gazy ! pytalam o to lekarza i tez wlasnie mowil , ze tak bywa czasami , ze w odwrotna strone dziala
mala ma zatwardzenie jak nie dajesz nic ??

Asia - wprost przeciwnie - biegunkę!!! :szok::szok::szok::eek::baffled: Czyli co, Ty byś odstawiła? Bo ja już sama nie wiem... :confused:

Laski...
czy ktoras z was na poczatku ciazy miala problemy ze spaniem. Juz ktorys dzien z rzedu obudzilam sie o 5 rano i spac potem sie nie da... I to niezaleznie czy zasne przed 22 czy po polnocy. Okropne to!

Cześć.
pok ogromne gratulacje !!!

Wszystkie dzieciaczki takie śliczne...

A u mnie nic...nie wiem co myśleć co robić.
Żyjemy teraz w miejscu gdzie nasze ,życie tak naprawdę się rozpoczęło...to był zły pomysł...wspomnienia z tamtych czasów to wszystko takie zagmatwane...Nie wiem co dalej.

hej ho-u nas nocka średnia-pobudka po 7-o 10 mroźny spacerek, rosołek gotowy...

Sol-twój nick od razu mi się kojarzył z sagą ludzi lodu;))) ty też taka niepokorna?? a sagę lodu już dwa razy pochłonęłam i mam ochotę jeszcze raz:-D
kobieto, robisz mi straszne chęci na nowy aparat;))) mam zwykłą cyfrówkę kodaka a przydałoby się coś lepszego,ech pierw chyba będzie nowy lapek-bo na tym nie wiem czy mój mąż da radę pracę inżynierską napisać:-D, no i filmów się za bardzo nie da oglądać bo matryca się poluzowała i to co widać na laptopie zależy od tego jak się ekran ustawi:-D

Pok-ciąża i problemy ze spaniem/niespaniem to norma;))) potem będzie lepiej zobaczysz:-D

MArcepanek witaj z powrotem, a jak się ma Maciuś i Nikola?? ucałuj ich od nas

Made-widzę że czapula a'la czterej pancerni się przydaje;))) śliczności chłopaki

pozdrawiam resztę i miłej niedzieli

Witam się na chwilę - wpadłam na ukojenie nerwów do Was, ale niestety nie mam czasu doczytać. Od rana biegam, robię, krzyczę na wszystkich, bo mam stresa jakiegoś :zawstydzona/y:, mięso już prawie gotowe a tu wiadomość, że goście 2-3 godz. się spóźnią, bo jadą z daleka, śnieg zaskoczył, lampa się rozwaliła, jedzie po nich transport z Torunia, no nieważne. Masakra...I już ciasta się najadłam, bo taka głodna jestem...Chciałabym wyluzować jakoś...Ale w sumie ten śnieg oko cieszy!!!

Marcepanku witaj! Ściskam i zostań z nami - poradzimy, pocieszymy, przytulimy....

Made widzę, że u Was też zima - śliczne chłopaki - a jaki Maniuś roześmiany!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry