• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula nie,dzisiaj właśnie śnieżek lekko prószy:)
I byliśmy w środku miasta nad stawkiem:) Ale rzeczywiście wygląda wiosennie:)
Ja dzisiaj byłam w H&M i KappAhl,kupiłam dziewczynkom spodnie za odszkodowanie i sweterek Nince,wszystko w kwotach po 20zł.

reklama
Karola-dobijasz mnie, wyprzedaże i rzeczy z H&M za 20zł???? czemu ja mam tak wszędzie daleko??...

u nas też troszkę poprószyło śnieżkiem i koniec;))))
a ja geniusz znów się z czymś szarpnęłam i dyski w kręgosłupie mi śmigły, cholerstwo boli...

Jos - dzięki, kochana, zakupię go sobie, bo jestem tak zadowolona z tego balsamu, że cała marka musi być dobra! :tak: Zresztą Ty polecasz, więc na pewno warto!

Marcepanek - trzymaj się, choć wiem, ze teraz Ci bardzo ciężko. Ale masz dwoje wspaniałych dzieci i męża - dla nich warto żyć! Ściskam i trzymam kciuki, by było lepiej!

Pozdrawiam wszystkie Panie!

Mia już po kąpieli, wcina jedzonko z tatą na górze, a ja się relaksuję. Choć dziś i tak miałam czas dla siebie, bo M. zabrał małą na przejażdżkę i do dziadków i się zasiedzieli. :-D:tak::happy:

Dobrej nocki i miłego tygodnia!

Paula,ano sweter dla małej 20zł,gruba wełna + kaptur,ostatni się trafił,w KappAhl spodnie,Oliwka alladynki z grubego materiału a Nina jeansy fioletowe.
Kurka,zła jestem bo żelazko chyba popsuliśmy...było przypalone bo mężuś robił z Oliwią papier czerpany (prasował gazety namoczone w krochmalu),wyczyściłam je solą i przetarłam octem...włączam ponownie i nie działa:no::wściekła/y:. A to żelazko kupione chyba rok temu,paragonu nie mam oczywiście,poprzednia siadło prawie identycznie:(

reklama
Marcelanku - ja nie do konca w temacie jestem, moge sie po Twoim poscie tylko domyslic. Bardzo mi przykro! Bardzo! Ale dziewczyny maja racje. Musisz wziac sie w garsc, moze poszukac sobie psychołoga? Przede wszystkim powoli zaczac wiecej jesc - to, z tego wszystkiego, chyba najlatwiejsze (choc wcale nie latwe - wiem, wazylam kiedys 42...). Bedzie dobrze tylko daj sobie szanse!

Tak bym chciala z wami posiedziec ale nie dam rady. Od godziny zasypiam... Oczy juz ciezkie... Lece...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry